Így látja a spori a meccset

2013. augusztus 08. 10:40

Az MLS All Star‒AS Roma meccsen ismét kipróbálták a Ref Cam-et.

2013. augusztus 08. 10:40

A FIFA és az UEFA szigorú előírásai miatt hivatalos találkozókon még nem lehet használni a labdarúgósportban azt a technológiát, amelyet amerikai sportokban már sikerrel vetettek be. A Ref Cam lényege, hogy a játékvezető fejére erősítenek egy kamerát, így mindenki láthatja, hogy mi alapján hozza meg döntéseit a bíró ‒ írja a Sportsmarketing.

Legutóbb Hilario Grajeda fején kötött ki a szerkezet, aki az MLS All Star‒AS Roma barátságos mérkőzést vezette nemrégiben, exkluzív élményt nyújtva a sportág szerelmeseinek.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NeMá
2013. augusztus 08. 17:54
Szögezzük le ha ez ilyen minőségű, ahogy látjuk, tényleg felesleges! Egy kalap szar! Ennek ellenére minden tiszteletem a játék vezetőé, hogy kiszúrja a balettsáncosokat!
kulalak
2013. augusztus 08. 14:02
Ez a videó szerintem meg jobban aláhúzza miért kell(ene) a partjelzőn túl még gólkamera és visszanézési lehetőség. Ez egy barátságos meccs volt!
kuwiq
2013. augusztus 08. 13:15
Így látná a spori a meccset, ha küklopsz lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!