Kukkolós videóval köszönt be nőnapon a Fradi

2016. március 08. 17:08

A Groupama Aréna Facebook-oldalára került fel az a videó, ahol egy férfi egy öltöző hölgy kukkolása közben buzdít arra mindenkit, hogy menjen ki a március 12-i Puskás Akadémia elleni mérkőzésre.

2016. március 08. 17:08

Március 7-én este került ki a Groupama Aréna Facebookjára az a videó, amiben a Ferencváros szurkolókat arra buzdítják, hogy látogassanak ki a március 12-i Puskás Akadémia elleni mérkőzésre. Ezt azonban nem a szokványos módon teszik, ugyanis egy férfi meglát egy hölgyet a stadionban sétálni, aki később bemegy egy öltözőbe, hogy átöltözzön. Eközben a férfi az ajtóhoz sétál, és meglesi.

Nem ez az első eset, hogy a Groupama Aréna női szereplős videóval reklámozza a hazai mérkőzést: a Diósgyőr elleni meccs előtti videóban egy hölgy a szögletzászlót szúrja le a helyére, amit a videóban szereplő férfi csak úgy kommentál: „Ezt azért jól betolta!”

Az origo.hu információi szerint egyelőre nem lehet tudni, ki készíttette a videót, a névadó Groupama biztosító azonban elhatárolódott a reklámtól. A lap megkeresésére azt írták: a videó a „cég filozófiájával és kultúrájával összeegyeztethetetlen. Tartalmáról és nyilvánosságra hozataláról társaságunknak nem volt tudomása.” A biztosító szerint a videó a Ferencvárosi Torna Club alkotása volt. Az origo kereste a Ferencvárost is az üggyel kapcsolatban, ők egyelőre nem válaszoltak a megkeresésre.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szervtolvaj
2016. március 09. 10:07
Abszolút primitív videó, de az álszent szemforgatás, amit körülötte csapnak, több mint nevetséges. Ráadásul pont azok, akik... Na hagyjuk. :)
therareone
2016. március 09. 07:18
Gratulálok, ez nagyon ízléses lett...
Max Wünsche
2016. március 08. 19:58
Szánalmas,ha egy meccsre így kell embereket csábítani.
Orvosok és mérnökök
2016. március 08. 19:27
Eleg bugyuta video, de amig a tv-ben verzo meg gombas pina reklamok mennek percenkent, addig ne legyen mar hiszti
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!