Putyin lepacsizott a szaúdi koronaherceggel

2018. december 03. 11:27

Putyin és Mohamed bin Szalman egymás kezébe csapva, nevetgélve ültek asztalhoz a hétvégén. Videó.

2018. december 03. 11:27

Lepacsizott egymással a világ két nagyhatalmú politikusa a hétvégi G20-as csúcson. Az orosz elnök, Vlagyimir Putyin és a szaúdi koronaherceg, Mohamed bin Szalman egymás kezébe csapva, nevetgélve ültek asztalhoz, miután üdvözölték egymást.

A világ vezetői a legnagyobb gazdaságokból azért gyűltek össze ez alkalommal Buenos Aires-ben, hogy megvitassák a jövőbeni reformokat, melyeket a világkereskedelem érdekében kell végrehajtani. Emellett fontos téma volt még a klímaváltozás, a szaúdi újságíró, Dzsamal Hasogdzsi meggyilkolása és az oroszok ukrajnai agressziója.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2018. december 03. 17:03
Takarodj már el végleg! Idióta.
IV. Fawkes
2018. december 03. 13:42
"a világ két nagyhatalmú politikusa" Amúgy mit csináljanak egymással, ha találkoznak? Pofozkodjanak, mint a Beszeszelt?
IV. Fawkes
2018. december 03. 12:29
Ajvé. Azt meg, hogy ki lehet ott koronaherceg, vajon hol döntik el? :-)
Mich
2018. december 03. 11:54
"Putyin lepacsizott a szaúdi koronaherceggel"... ...de csak Trump, Merkel és Macron után... Ki csinálta ezt az infantilis "hírt"?! Valaki jól egymás mellé ültette őket (véletlenül nem Trump mellé...) - és akkor Putyin nem tudott elkerülni egy 'high five'-félét (kézfogás helyett...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!