Mike Tyson ököllel ütött egy utast egy repülőgépen

2022. április 21. 18:58

Az ökölvívóklasszist a mögötte ülő férfi bosszantotta fel.

2022. április 21. 18:58
null

Szerda este Mike Tyson elvesztette a fejét egy repülőgépen, miután egy mögötte ülő utas állítólag felbosszantotta. A világbajnok bokszoló többször arcon ütötte férfit, aki beszámolók szerint ittas volt és kellemetlenül viselkedett.

A TMZ információi szerint Tyson egy San Franciscóból Floridába tartó járaton utazott volna. Egy szemtanú a lapnak elárulta, az 55 éves bokszlegenda eleinte barátságosan viselkedett vele és a többi utassal is, közös szelfit is készítettek. A videón szereplő férfi azonban annyira túlpörgött a váratlan találkozás miatt, hogy folyamatosan beszélt Tysonhoz. Az ökölvívó egy idő után szóvá is tette ezt és arra kérte, hogy nyugodjon meg.

Miután nem hallgatott el, Tyson felállt, hátrafordult és többször megütötte a férfit. Az incidenst követően az ökölvívó pár másodpercet várt, majd leszállt a repülőről.

Címlapkép: MTI/EPA/Etienne Laurent

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laikus19
2022. április 22. 15:07
Jó lenne, ha Thyson ellátogatna Magyarországra! Itt is lenne dolga jó pár ilyen mobilozóval, nem beszélve, ha találkozna az "ellenzékünk" jelesebb képviselőivel. Erre gondolva sajnálom, hogy Hadházy csak Rolit (Sallai Roland) bosszantotta fel, Thysonnal jobban jár volna, meg valószínűleg mi is, hogy a jövőben kicsit fogja vissza magát a pofátlankodásban.
Reszelő Aladár
2022. április 22. 12:03
MZP-t, Jakab Pétert, vagy éppen Vona Gábort lehetett közelről pacekba provokálni. De ki az a baromarc, aki pont Tysonnal akar emberkedni?
simonvitéz
2022. április 22. 11:37
Jól tette. Más kérdés, ő megteheti.
fogyatékos
2022. április 22. 10:44
nigger migráns erőszakos bűnöző! halálbüntetést tájszonnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!