Hevesi: Még mindig volt a vébén NB II-es színvonalú mérkőzés, de végre talán bemelegednek a csapatok – Jobbfelső pipa focivébés különkiadás

2022. december 03. 10:16

A Jobbfelső: pipa legfrissebb adásában Hevesi Tamás, Ganxsta Zoli és Harsányi Levente beszéli ki a katari vébé olykor ultra gyenge és egyre nívósabb pillanatait, ezúttal Sal Endre műsorvezetésével.

2022. december 03. 10:16
null
Sal Endre
Sal Endre

A Jobbfelső: pipa legfrissebb epizódjában vendégeink továbbra is a maguk sajátos szemüvegén keresztül értékelik a katari világbajnokságot, például szóba kerül az argentinok megmenekülése, a japánok elképesztő feléledése és a vébé várható meglepetéscsapata: Marokkó is. Crtistiano Ronaldo sorsáról is „döntés” születik és átbeszéljük, hogy a portugál klasszis a dúsgazdag szaudiakhoz, vagy a Real Madridhoz kellene, hogy továbblépjen.

***

 

A Jobbfelső: pipa múltkori adásában, a női bíráskodásról, a nagycsapatok bakijairól, a lokális sörfogyasztás hiányáról és anti-foci jelenségről is beszélgettek Ganxsta Zoliiék, Hevesi Tamással, Harsányi Leventével és Csisztu Zsuzsával.

 

Nyitókép: Mandiner-grafika

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernie Pantuso
2022. december 03. 15:38
Ezeknek összesen annyi közük van a focihoz mint az unokaöcsém Mirci macskájának. Hagyjuk már.
grün
2022. december 03. 11:16
egy vb-n mindenféle meccs van, sz@r is előfordul, ez a lényege, de európai csapatokból túl sok van. igazságosabb elosztás kellene.
kamasuka
2022. december 03. 11:15
Három hülye, még mindig.
sersem4
2022. december 03. 10:54
A legrosszabb vb-t Dél-Afrikában rendezték, ez vitán felül áll. Ez a legjobban elcsalt, bukméker vb címmel kerül a sport fekete lapjaira.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!