Örökbefogadás, opera, köztévé, The Voice és a metoo mozgalom – az 5 legfontosabb téma a Miklósa Erika-interjúból!

2023. november 27. 16:00

Exkluzív interjút készített a Mandiner a világhírű operaénekesnővel. A beszélgetés tartalmát 5 kiemelt témában foglaltuk össze.

2023. november 27. 16:00

Örökbefogadás

Férjével szerettek volna még egy gyermeket örökbe fogadni, de ez – ahogy Miklósa Erika fogalmaz – nem jött össze. Kislányukkal, Bibivel, akit több mint 8 éve adoptáltak, szoktak beszélni az örökbefogadásáról, de csak akkor, ha ő kérdez róla. A kislány legutóbb arról érdeklődött, milyen ember a szülőanyukája. 

Opera

Reformokat szeretett volna az Operaházban, ezért pályázta meg a főigazgatói pozíciót. A pályázati időszakban találkozott a szintén aspiráló Kesselyák Gergellyel, akivel megállapodtak arról, bármelyikük is győz, a másik vezetőtársként segíti a munkát. Nyilván nyerni szeretett volna, de az eredményt elfogadta, sok sikert kívánt a régi-új főigazgatónak.  

Köztévé

A köztévével való szakítás fájdalmasan érintette, ezzel az üggyel csúcsosodtak ki a problémái. Megfogalmazása szerint olyan mélyre került, hogy már a pályamódosításon is elgondolkodott. Úgy tűnik, hogy a viszony mostanra rendeződött, hamarosan újra szerepel a köztelevízióban. 

The Voice

Hatalmas lehetőségként élte meg a tehetségkutatót, amibe rengeteget „beleadott”, ma is újra elvállalná. A zsűri szerinte jól „működött”, Manuelt a műsor kapcsán ismerte meg, Curtissel pedig kifejezetten jóban lett. 

metoo-mozgalom

Nem tetszik neki, hogy évekkel később vesznek elő színházi zaklatási ügyeket, de elfogadja, hogy nem mindenki tudja úgy kezelni az ilyen helyzeteket, mint ahogy ő tenné. Igaz sosem volt olyan szituációban, hogy valaki a karrierje derékba törésével fenyegette volna. „Furcsa” próbálkozások persze az ő irányába is voltak.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MyOp
2023. november 27. 17:53
Szeretem Miklósa Erikát, mindentől függetlenül a legnagyobb magyar női énekesek egyike (top 3-ban benne van), de a Voice, azt nem kellett volna, még lehetőségként sem. Ugyanis mire Magyrorszagra ért a Voice, itthon nem tudott más lenni mint egy bóvli celebműsor, amihez egy Miklósa Erika szintű művésznek nem szabadott volna a nevét adnia. Na de, errare humanum est, nem igaz?
szgbj
2023. november 27. 17:44
Hagyjuk már kicsit Miklósa Erikát. Csak pár napig. Tudom, nem tesz jót majd a kattintásvadászatnak. Csak már annyira unalmas a celebhős napi fényezése.
Kecmec
2023. november 27. 17:18
Ez nem a rosz reklám is reklám című műsor egyszerűen lenullázák ennek a nőnek a hitelességét és eddigi létet szakmai és emberi mivoltát.....pfuj... ugyan mit vétett?
catalina11
2023. november 27. 16:42
A Voice volt messze a legjobb dalos műsor. A Sztárban Sztár bohóc Till Attilája és a zsűri magamutogatása egyenesen ripacskodás. A legjobb ilyen műsor a Csináljuk a Fesztivált. Öröm hallani a dallamos magyar slágereket, az amerikai nyávogás helyett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!