Megszűnik a BKV Előre SC

2012. február 15. 21:39

Saját anyagi helyzete miatt nem tudja tovább finanszírozni a BKV, ezért február végén megszűnik a BKV Előre SC.

2012. február 15. 21:39

Február végén megszűnik a BKV Előre SC, mivel a BKV saját anyagi helyzete miatt nem tudja tovább finanszírozni a sportegyesületet – értesült az MTI. A sportklubnál csütörtökön jelentik be, hogy nem tudják fizetni sem a sportolókat, sem a karbantartókat. Az MTI úgy tudja, hogy a közlekedési társaság már a létesítményt sem tudja üzemeltetni, a klubnak egyetlen forintot sem tud adni. A dolgozókat szabályszerűen nem tudják elküldeni, mivel a végkielégítések kifizetésére sincs már pénz. Az MTI információi szerint a klub elnökével szerdán közölte Bolla Tibor megbízott vezérigazgató, hogy február végén be kell zárni az egyesületet.

Az 1912-ben alapított BKV Előre honlapja szerint versenysportként kajak-kenu, labdarúgó-, súlyemelő- és teke-szakosztály működik az egyesület keretein belül. A futballcsapat az NB II Nyugati csoportjában szerepel. A Nemzeti Sport Online információi szerint az együttes végigjátssza a tavaszi szezont.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2012. február 15. 23:14
A lényeg, hogy Felcsút Fc fennmaradjon. Ki a fenét érdekel egy 100 éves sporttörténeti tardíció?
pityesz74
2012. február 15. 22:00
Nha hála istennek, ugye hogy van még felesleges kiadás! Ha valaki sportolni akar, örvendetes dolog, de tegye azt a saját pénzén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!