Nagy lépést tett az olimpia felé a férfi kéziválogatott

2012. április 06. 17:53

28-26 arányban legyőzte a magyar férfi kézilabda-válogatott Macedóniát a göteborgi olimpiai selejtezőtornán.

2012. április 06. 17:53

A göteborgi olimpiai selejtezőtorna nyitómérkőzésén a magyar férfi kézilabda válogatott kezdett jobban, ám később a macedónok átvették az irányítást, és 6-9-re el is húztak. Ezután Mocsai Lajos szövetségi kapitány együttese egy villámgyors 5-1-es rohamot produkált. A félidőben 15-13-ra vezettek a magyarok. A folyatásban is a mieink domáltak, de 21-17 után Macedónia komoly hajrába kezdett. Egy gólra meg is közelítették a magyar válogatottat, ám utolérni nem tudták, így végül 28-26 arányban a magyarok győztek.   

A magyar férfi kézilabda-válogatott szombaton a brazilok, vasárnap pedig a házigazda svédek ellen lép pályára. A mostani siker kulcsfontosságú volt a londoni olimpiai részvétel szempontjából.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
medve
2012. április 07. 13:32
13.45-kor jön a brazil meccs. Aztán csak azért kell izgulni, hogy a macedónok ne verjék meg a svédeket. Tegnap a svédek, győzelmük ellenére, nem voltak meggyőzőek. Fontos lenne, hogy ne az utolsó meccsen dőljön el a kijutás. HAJRÁ!!!
krisztoforo48
2012. április 07. 12:50
Örülök és gratulálok a fiúknak!Nem volt könnyű és nem csak a csapat tehetett róla. Viszont volna néhány hozzáfűzni valóm a sportközvetítésekhez.Szégyennek tartom,hogy a "közTV" nem közvetítette a Fradis lányok kupa elődöntőjét Dabasról és most sem,a visszavágót!Persze tudom,hogy minden napos egy ilyen esemény,de nagyon sokunkat érdekelt volna.Azon kívül a sportújságírás szégyene az is,hogy bármelyik cikkben,ahol leírják a Macedón meccs eredményét és a további forgatókönyvet,sehol nem szerepel a francia-brazil meccs végeredménye sem!
rogananti
2012. április 07. 10:48
Óriási volt! Mennyi lett a Svéd-Brazil?
drieno
2012. április 07. 09:18
az eb-n is úgy volt, hogy a nehezét megcsinálták, aztán meg nem maradt erő az elvileg könnyebbre remélem, hogy most nem úgy lesz, hajrá magyarok!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!