Büntetésből a Fradi játékosai fizethetik a szurkolók belépőit

2012. május 07. 11:56

A Pápától elszenvedett vereség miatt a Fradi labdarúgói fizethetik a szurkolók helyett a belépőjegyeket a szezon utolsó hazai mérkőzésen.

2012. május 07. 11:56

Hazai pályán 0-2-re kikapott szombaton a Ferencváros labdarúgó csapata az NB I-ben a kiesés ellen küzdő Pápától. Kubatov Gábor, az FTC-elnöke a mérkőzés után a Facebookon kért elnézést mindenkitől, aki kilátogatott a meccsre, vagy a televízió előtt elpocsékolt másfél órát az éltéből. Kubatov az FTC 113 éves hagyományaihoz méltatlannak nevezte a szombati mérkőzést, a teljesítményt pedig egyszerűen értékelhetetlennek. A játékosok a vasárnap délelőtti edzés előtt azonban szembesültek azzal, hogy nem maradnak büntetés nélkül a fiaskó után – írja a Blikk.

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a lapnak a szombati teljesítményt megengedhetetlennek, az FTC múltjához és legendáihoz pedig méltatlannak nevezte. Mint elmondta, a csapat úgy tudná kiengesztelni drukkereit, ha a következő mérkőzésen legyőzné az Újpestet. Ezen felül a szezon utolsó hazai, Siófok elleni meccset a szurkolói kártyával rendelkezők ingyen tekinthetik majd meg, a kieső bevételt pedig majd a labdarúgóknak kell kifizetniük.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JackHárpi
2012. május 07. 14:23
BUNDA VOLT!!!! Aki végig szenvedte/nézte az tudja! BUNDA VOLT! A legvérlázítóbb a röhögő játékosok és a böszme Détári volt! Állt mint a hülye gyerek a riporter mellett s mondta a semmit. Egyszerűen HÜLYÉNEK NÉZTE AZ EGÉSZ FRADI SZURKOLÓ TÁBORT!!! Itt soha nem lesz tiszta bajnokság! Détárikkal, Pintér Attilákkal és természetesen a mögöttük álló élősködökkel! BUNDA VOLT!
Viktus
2012. május 07. 14:03
"A Fradi szurkolói között nagy felháborodást váltott ki az Újpest-Ferencváros NB I-es mérkőzéssel kapcsolatos elsődleges jegyinformációk. Mint ismert, a lila-fehérek 3000 Ft-ban határozták meg a vendégszektorba szóló belépők árát, míg az ezzel azonos kategóriába eső hazai lelátórészbe 900 Ft-ért árusítják a jegyeket." www.nb1.hu/hirek/az-mlsz-hez-fordult-fradi ilyen tételek mellett egy új stadion üzemeltetését sem tudják kifizetni a nézőszámok alapján majdan ...
pemetecukor
2012. május 07. 13:41
Az FTC "múltjához és legendáihoz méltatlan játék" - no ezen kellene túllépni, hiszen ezen játékosok többségét a csapathoz csak egy dolog kapcsolja: a PÉNZ!! A "Fradi szív" legendája valószínüleg az Albert Flórival és kortársaival örökre elveszett.
trespass
2012. május 07. 13:03
És ebbe a fociba(?) önti a pénzt viktor!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!