Balog megerősítette Czene menesztését

2012. szeptember 18. 08:52

A Bors szerint nem szakmai okok miatt váltják le Czene Attila sportért felelős államtitkárt. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a napilapnak megerősítette: aktív politikus irányítja majd a magyar sportéletet.

2012. szeptember 18. 08:52

Balog Zoltán miniszter a Borsnak elmondta: „Czene Attilára továbbra is nagy szükség van a magyar sportélet vezetésében, ám az ő jelenlegi tisztségével járó feladatokat inkább aktív politikusra szeretnénk átruházni” – idézte a lap Balog Zoltánt. Az ügyben Czene Attila is megszólalt: „Aligha nekem kellene kommentálnom ezt az értesülést. Egyelőre végzem a munkám, de nyílván a feletteseim döntenek a sorsomról, én azt nem tudom befolyásolni.”

Az Index múlt szerdán írta meg, hogy akár napokon belül menesztheti Czene Attilát. Az internetes lap információi szerint a sportügyekért felelős Emberi Erőforrások Minisztériumában már javában zajlik az utódkeresés, és a befutó Simicskó István, a honvédelmi tárca parlamenti államtitkára lehet. A váltás miatt a HM-ben is új államtitkárra lesz szükség. Az úszóként olimpiai bajnok Czene Attila 2010-ben lett sportállamtitkár.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orbán(c)
2012. szeptember 18. 11:54
Majd beugrik valami 20 éves hülyegyerek a helyére-csak nyalni tudjon.Fő kitétel:nyelve legyen!
vatta csupor
2012. szeptember 18. 11:33
Ügyelj a helyesírásra!
gudmen
2012. szeptember 18. 11:29
Czene képességei valoban limitáltak, nem egyszer voltam vele közös rendezvényen...nem az ö asztala a politika de még a sportpolitika sem. De egyébként szimpatikus srác.
kjkj945
2012. szeptember 18. 10:41
És? beesik az eső?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!