Zártkapus marad a magyar-román vb-selejtező

2013. február 05. 08:29

A FIFA fellebbviteli bizottsága helyben hagyta az első fokú döntést, így zártkapus marad a március 22-i budapesti Magyarország-Románia labdarúgó vb-selejtezőt. Az MLSZ a Nemzetközi Sportdöntőbírósághoz a ítélettel szemben.

2013. február 05. 08:29

Zártkapus marad a március 22-i, budapesti Magyarország-Románia labdarúgó világbajnoki selejtező – döntött a nemzetközi szövetség (FIFA) fellebbviteli bizottsága. A magyar szövetség (MLSZ) keddi közleménye szerint a FIFA illetékes bizottsága minden pontján helyben hagyja az első fokon eljáró tanács által hozott súlyos szankciókat, amelyeket az augusztusi Magyarország-Izrael barátságos mérkőzésen történtek miatt szabott ki azt követően, hogy a hazai szurkolók egy csoportja antiszemita rigmusokat kiabált és sértő jelképeket mutatott fel. Az MLSZ-re 40 ezer svájci frankos bírságot is kiszabtak.

Az MLSZ honlapján közölte, hogy Nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul az ítélettel szemben, kimerítve ezzel valamennyi rendelkezésére álló jogorvoslati fórum lehetőségét.

Összesen 349 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2013. február 21. 20:44
Mai hír: A kézi meccsen az izraeliek levetették a magyar zászlót.
karika01
2013. február 06. 12:14
Nincsen semmi meglepő ebben a döntésben, a tetteknek megvannak a következményeik! Szélsőségeseink elfogadhatatlan módon adtak hangot véleményüknek, ami egy ilyen fórumon még hangsúlyosabban érzékenyebb, hiszen tudva levő, hogy a FIFA az elmúlt években nagy gondot fordított az ehhez hasonló jelenségek kiszűrésére! Nem a FIFA a hibás, hanem azok a honfitársaink, akik nem tudják vagy nem akarják megérteni ezeket a szabályokat, és teli torokból zsidóznak.
foxi
2013. február 05. 21:29
Danke an Paul Lendvai ! Jeruzsálem – Míg a magyar futballszurkolók porba sújtottan vették tudomásul, hogy a nemzetközi szövetség (FIFA) döntésének értelmében a tavalyi Izrael elleni barátságos meccsen tapasztalt antiszemita megnyilvánulások miatt zárt kapuk mögött játsszák márciusban a Magyarország–Románia világbajnoki selejtezőt – a feljelentést a bécsi Izraelita Hitközséggel karöltve megfogalmazó Simon Wiesenthal Központnál elégedetten üdvözölték a súlyos büntetést. תודה
foxi
2013. február 05. 21:09
Memento ! http://www.youtube.com/watch?v=EVla_uX3xMU Akkor bezzeg nem szólt senki ! Rohadt kettős mércézők ! Azért is : Hajrá Magyarország ! Nem az a legény aki üti, hanem aki az ütést állja ! Mi álljuk !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!