Arénát avatott Orbán Győrben

2014. november 15. 17:40

Orbán szerint fontos sportolásra vezetni a gyerekeket, mert minden nemzet olyan lesz, amilyen a fiatalsága.

2014. november 15. 17:40

Felavatták szombat délután a győri Audi Arénát, a kisalföldi megyeszékhely új multifunkcionális csarnokát. Az eseményen Orbán Viktor miniszterelnök arról beszélt: ha van Magyarországon olyan csapat, amelyik kiérdemelt egy ilyen létesítményt, akkor az a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapata.

Minden ország olyan lesz, amilyen a fiatalsága” - jelentette ki Orbán Viktor, hozzátéve, hogy az olimpiai sikerek dacára a magyar az unió négy legkevesebbet sportoló nemzete közé tartozik. Célként említett meg, hogy „sportért rajongó nemzetből sikeresen sportoló nemzetté váljunk”. A beruházást a kormányzat 5 milliárd forinttal támogatta. A sportcsarnok decemberben már a női kézilabda Európa-bajnokság egyik helyszíne lesz.

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2014. november 16. 23:46
Ezek után ne kérje ki ez a görény ha a magánéletében vájkálnak.
duzur
2014. november 16. 13:35
Akkor Afrika a legsikeresebb. Ahogy azok futnak, az utólérhetetlen. És elhízottak se szoktak lenni. Nomeg nem bámulják egész nap megbabonázva a kisebb-nagyobb képernyöket...
kukagyerek
2014. november 16. 10:22
"Arénát avatott Orbán Győrben" ................ Ehhez ért csak! (Meg a birkái hülyítéséhez!)
Én, a bankár
2014. november 16. 10:07
Polgári engedetlenségi mozgalmat kell indítani!!!!!!!!!!!!!!! Minek fizessönk adót ha az apeh elnőke egy adócsaló cigán??????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!