Mégis eltiltotta a kick-box szövetség a szegedi lány bántalmazásával gyanúsított férfit

2015. július 24. 07:58

A Magyar Kick-Box Szövetség elnöke korábban azt mondta, hogy addig nem kívánnak lépni az ügyben, amíg be nem bizonyosodik a férfi bűnössége. A szövetség fegyelmi bizottsága végül mégis azonnali hatállyal felfüggesztette S. Vilmos tagságát, sőt: nem csak az ő tagságát, hanem az általa vezetett egyesületét is.

2015. július 24. 07:58

A Magyar Kick-box Szövetség fegyelmi bizottsága azonnali hatállyal felfüggesztette annak a férfinek a szövetségi tagságát, aki Szegeden megvert egy diáklányt. A szövetség a csütörtöki közleményében azt írta: sajnálattal és szomorúan értesült arról, hogy a Szegeden megvert lány támadója a sportág egyik szegedi klubjában edzőként dolgozott. Amint erről értesült, összehívta a fegyelmi bizottságot, amely a férfié mellett az általa vezetett egyesület szövetségi tagságát is felfüggesztette, akárcsak a bántalmazó „szövetség keretein belül gyakorolható edzői tevékenységének lehetőségét”.

Nem sokkal korábban a szövetség elnöke, Galambos Péter még azt mondta, hogy addig nem kívánnak lépni az ügyben, amíg be nem bizonyosodik, hogy valóban S. Vilmos a bántalmazás elkövetőse.

A lányt és barátját feltehetően azért verték meg ismeretlen támadók szombaton, mert a férfit bevándorlónak nézték. Kedden a rendőrség azt közölte, hogy őrizetbe vett egy férfit, aki a támadás elkövetésével gyanúsítható.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2015. július 24. 13:05
Látta valaki ezt a megvert lányt? Adjatok már egy linket. A videót is eltüntették a YT-ról.
Spiler
2015. július 24. 12:03
Úgy látom a büntetést hamarabb megkapja mint az ítéletet. Jó kommunista módjára viselkedik a nép, az ártatlanság vélelméről hallottatok-e már?
héttörpe
2015. július 24. 10:56
Az, hogy küzdősportosként verekedett, hozzáad a bírói értékeléshez vagy elvesz belőle? Hiszen az érvelés nem lehet sánta. Vili?
vigyor
2015. július 24. 09:03
...most már kiszivároghatna, hogy mit mond a gyanúsított.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!