Nikolics az év érkezője az amerikai MLS-nél

2017. július 05. 10:20

Az ESPN a magyar válogatott kiválóságának, Nikolics Nemanjának ítélte oda az év érkezője címet, aki már tizenhat gólnál jár az MLS idei szezonjában.

2017. július 05. 10:20

Az MLS-idény felénél járva számos díjat kiosztott az ESPN. Az év érkezője címet a magyar válogatott Nikolics Nemanja kapta, aki már most tizenhat gólt tudhat magáénak. A Chicago Fire csatárának teljesítménye kiemelkedő a többi friss igazolás közül – Nemanja arra is esélyes, hogy megdöntse a bajnokság gólrekordját, amely huszonhét gólt jelent egy idényben és eddig csak három embernek sikerült elérnie.

Az év gólját David Villa lőtte, aki emellett a legértékesebb játékos címét is megkapta, Yamil Asad legigazolását tartották viszont a legjobb üzletnek. A Chicago Fire edzője, Veljko Paunovic is díjat kapott: a legjobb edzőjét.

A Chicago Fire a hétvégén 4-0-ra nyert a Vancouver Whitecaps ellen, ebből két gólt Nikolicsnak köszönhetnek.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
C.Dömötör
2017. július 05. 13:22
Két éve csúcsformában. De a magyar válogatottba nem játszik. Mert olyan sok gólerős csatárunk van, gondolom ezért.
Gurgi
2017. július 05. 12:04
Hajrá Niko! Húzd be ott is a gólkirályi címet!
briganti
2017. július 05. 11:07
respect.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!