Eljárás készül Toroczkai ellen a Jobbikban

2018. május 25. 09:18

Toroczkai Jobbikon belüli platformja illegitim és megosztó, ezért etikai és fegyelmi eljárást indít ellene a párt elnöksége.

2018. május 25. 09:18

A Jobbik országos elnöksége mai ülésén egyhangúlag azt az állásfoglalást hozta, hogy a Jobbik alapszabálya nem ad lehetőséget párton belüli platform alapítására, ezért minden ilyen kezdeményezést „alapszabályellenesnek és illegitimnek tekint” – áll a Jobbik elnökségének csütörtök esti közleményében. 

A Jobbik országos elnöksége egy másik döntésével felkérte Sneider Tamás elnököt és Gyöngyösi Márton elnökhelyettest, hogy kezdeményezzenek etikai és fegyelmi eljárást Toroczkai László ellen, aki a tisztújító kongresszus lezárulta után indított sajtóturnéja során „jobbikos taghoz méltatlan módon és tartalommal nyilatkozott, és a Jobbik belső megosztásának és szétszakításának szándékával alapszabályellenesen platform alapítását kezdeményezte” – fogalmaz közleményében a Jobbik elnöksége.

(OS-MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kup Lung
2018. május 25. 16:55
Nesze neked 46% . Kizárni azokat aki úgy akar gondolkodni mint a párt alakulásakor mindenki ! ---- Még egy platform se jut nekik a jelenlegi jobbikban . Ez már a rosszabik .
sunsaci
2018. május 25. 10:15
Szerintem a cukisodó néppártiak "ratyikális" módon folytatnak etikai eljárást.... Amúgy meg röhej, hogy egy etikátlan pártban etikai eljárás folyik.....
Türelem
2018. május 25. 09:22
Sneider /Dunyhás testvér, Tizedes meg a többiek/felhúzta a szemöldökét....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!