Kizárták az LMP-ből Sallai Róbert Benedeket

2018. május 25. 12:03

A fegyelmi testület kizárta Sallai Róbert Benedeket az LMP-ből. A politikus levélben fordult párttársaihoz és jelezte: fellebbezni fog a döntés ellen.

2018. május 25. 12:03

A fegyelmi testület első fokon kizárta Sallai Róbert Benedeket az LMP-ből – értesült az Azonnali. A politikus korábban Hadházy Ákossal került összetűzésbe, amiről nagy visszhangot kiváltó hangfelvétel is készült. Ennek kapcsán született a fegyelmi döntés. 

Sallai a fegyelmi testület döntéséről értesülve levélben fordult párttársaihoz. Mint írja, sokat hibázott, de minden döntése mellett kiáll, amit az elmúlt másfél évben titkárként hozott, és ténykedése minden mozzanatát vállalja. Méltatlannak és gyalázatosnak tartja a fegyelmi testület döntését, illetve azok magatartását is, „akik ezt a döntést megrendelték, akik most a hétvégén a bizalmatokat fogják kérni, hogy újból vezetők legyenek”.

Szerinte nagy küzdelem lesz a tisztújításon, ami néhányak részére már csak pozíciókról, hatalomról, erőforrások fölötti rendelkezésekről szóló küzdelem, mint más pártokban, levele szerint a tisztújításról szóló döntés azt fogja megmutatni, hogy lehet-e más a politika. 

Sallai azt is jelezte, hogy fellebbezni fog a fegyelmi bizottság döntése ellen.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2018. május 26. 21:30
Hadházitól, Bernikétől is meg kellett volna szabadulni! Egy pártvezetőt sem találtak - süllyedő párt, lapozhatunk!
Peter8811
2018. május 25. 20:24
"Kizárták az LMP-ből Sallai Róbert Benedeket" Az erkélyre?
GV0917
2018. május 25. 19:46
A Jobb és Bal Lator. De ki van középen?
repulok
2018. május 25. 18:50
Talán attól féltek, mindenkit pofán vág, aki árt a pártnak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!