Nem dolgozik tovább Tusuppal Hosszú Katinka

2018. május 24. 11:25

Hosszú Katinka nem Shane Tusuppal készül a továbbiakban.

2018. május 24. 11:25

Véget ért a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup munkakapcsolata.

A 29 éves bajai sportoló Facebook-oldalán csütörtökön úgy fogalmazott, "Shane-nel nem sikerült a magánéleti problémáinkat rendezni, így a továbbiakban nem az ő vezetésével készülök."

Hosszú hozzáteszi, jelenleg is folyik a felkészülése a versenyekre, miközben keresi a megfelelő szakmai hátteret a pályafutása következő szakaszára.

Hosszú a tavaly decemberi rövidpályás Eb-n versenyzett legutóbb, azt követően hónapokat hagyott ki. Idén először a Mare Nostrum-sorozatban, júniusban ugrik majd medencébe, s rajthoz áll az augusztusi, glasgow-i Eb-n is.

(MTI)

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2018. május 25. 14:14
Pedig én idejében megmondtam, hogy Shane egy tahó. Nem hallgatott rám.
Jason Bourne
2018. május 25. 12:43
"Shane-nel nem sikerült a magánéleti problémáinkat rendezni, így a továbbiakban nem az ő vezetésével készülök." Pedig mekkora szerelem volt! A Facebook-on küldözgettek egymásnak szerelmetes üzeneteket, pedig helyben és időben ugyanott voltak. De tudtam, hogy csak színjáték az egész. Nagyobb volt a füstje, mint a lángja, ahogy mondani szokás. Celebszerelem.
RPéter10
2018. május 25. 12:37
Az Év Sportolója gálán (2018.január 11) S.Tusup elmondta sírva, bocsánatkérő beszédét. Vajon ebben a részben Katinkára mi vonatkozott és milyen tartalma volt rá nézve? "Sokakat megbántottam viselkedésemmel. Elnézést kérek. Bocsánatot kérek azoktól." Persze lehet ,h semmi. És jó színészi előadás volt csak.
röviden
2018. május 25. 10:30
Ez az egész annyira ízléstelen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!