Ezekkel készülnek az EHF EURO 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokságra

2020. január 31. 11:13

WATCH GAMES. SEE MORE.

2020. január 31. 11:13

„Miután a férfiválogatottunk minden várakozást felülmúlva teljesített Svédországban az idei Európa-bajnokságon, ideje figyelmünket a következő Európa-bajnokságra fordítanunk, hiszen 2022. január 13–30. között Szlovákiával közösen Magyarország ad otthont a sportág legrangosabb európai versenysorozatának” – áll az EHF EURO 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság sajtóközleményében.

Az EHF EURO 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság kapcsán olyan esemény megszervezését tűzték ki célul, amely rendhagyó módon egyesíti az arénák hangulatát, az összecsapások izgalmát, mégis sokkal többet kínál csupán kézilabda-mérkőzések sorozatánál. A szervezők egy olyan fesztivált álmodtak meg, amely túlmutat a hagyományos sportrendezvényeken, egyúttal üzeni mindenkinek:

WATCH GAMES. SEE MORE.


Az EHF EURO 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság során a sportrajongókon túl szeretnék azok figyelmét is megragadni, akik nyitottak az új élményekre, utazásokra, közösségi rendezvényekre, ám még nem tagjai a sportkedvelők világának. 

A szervezők már az eseményre történő pályázás során megfogalmazták, hogy szeretnénk elkötelezni és összekötni az embereket a kézilabda iránti szenvedélyükön keresztül. Céljunk, hogy olyan széles körű rendezvénysorozatot kínáljanak izgalmas helyszíneken, amely által lehetőség nyílik a közös ünneplésre, miközben szélesítjük a kézilabdát szeretők táborát.
Olyan elemeket kapcsolnának az Európa-bajnoksághoz, amelyek által a résztvevők ízelítőt kapnak Magyarország és Szlovákia kultúrájából, gasztronómiájából, vendégszeretetéből és szórakozási lehetőségeiből.

Olyan eseményt szeretnénk rendezni, ami valóságos fesztivál, és új sztenderdet állít a sportesemények rendezése világában. 
A két kulcsszavunk a megfizethetőség és a hozzáférhetőség. Kiváló ár-érték arányban garantálunk prémiumminőséget. A két rendező ország, Magyarország és Szlovákia pedig könnyedén elérhető, kiváló a közlekedési struktúrájuk. Bátorítjuk is a leendő látogatóinkat, hogy ne egy helyen táborozzanak le, hanem utazzanak el több városba.

Az októberben induló jegyértékesítéssel együtt jelentjük be a zenei line-upunkat. Célunk, hogy mindenképp A-kategóriás előadókat hozzunk el a rendezvényünkre” – fogalmazott Bíró Szabolcs, az EURO 2022 Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A logó

Az illetékesek a logó tervezése során utalni akartak a sportra, a kézilabdára, ugyanakkor szándékosan túlléptünk a korábbi sporteseményeken megszokott motívumokon. 

Rendező városok és a lebonyolítás

Az EHF EURO 2022 bő két hete, 17 játéknapja alatt a szurkolók két országban, öt helyszínen

Budapesten, Pozsonyban, Szegeden, Debrecenben és Kassán

összesen 24 válogatottat és 65 mérkőzést nézhetnek meg. A magyar csapat Budapesten, a szlovák csapat Kassán játssza majd a csoportmérkőzéseit.

A mostani Eb-re három-négy napra elegendő ruhát pakoltunk be, aztán bőven túlteljesítettünk… 
A srácok olyan teljesítményt nyújtottak, hogy csak ámultunk és bámultunk! Sokaknak az első világversenye volt ez, nálam mindenképp jelesre vizsgáztak, mert összetartók, fegyelmezettek és koncentráltak voltak. Óriási lépést tettünk előre, 2022-re gondolva bizakodó vagyok. Fontos, hogy a játékosok is részesei legyenek a készülődésnek. Szerethető és együttműködő csapatot szeretnénk kialakítani 2022-re. A csapat és én is összedolgozunk a szervezőkkel, szeretnénk kihasználni minden lehetőséget
”  – emelte ki Nagy László, a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke.

A fiatalság megszólítása

A sportrajongókon túl a fiatalok figyelmét is szeretnék megragadni a szervezők, akik új utazásra és élményekre vágynak, de még nem tagjai a sportkedvelők világának. 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiscsillag
2020. február 01. 07:30
Hajrá magyarok, szép volt fiúk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!