Balesetet szenvedett az olimpiai bajnok magyar sportoló

2020. június 10. 15:03

A gyorskorcsolyázók megúszták törés nélkül a busszal való találkozást.

2020. június 10. 15:03

A magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott több tagja, így Liu Shaolin Sándor és Jászapáti Petra is balesetet szenvedett a Margitszigeten tartott szerdai kerékpáros edzés során.

A magyar szövetség (MOKSZ) beszámolója szerint „a versenyzők egymás után, az út szélén szabályosan haladtak, amikor velük szemben előzésbe kezdett egy busz, leszorítva ezzel a short trackeseket az útról”. „A baleset során Liu Shaolin Sándor, Jászapáti Petra, Krueger Cole és Oláh Bence bukott – előbbi kettő elég nagyot, így rájuk még vizsgálatok is vártak a Sportkórházban” – olvasható a közleményben, amelyből az is kiderült, sem a férfi váltóval olimpiai bajnok Liu Shaolin, sem a legjobb női versenyzőnek számító Jászapáti nem szenvedett törést.

(MTI)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nuttika
2020. június 11. 10:02
Mielőbbi felépülést! Remélem gond nélkül visszatérhetnek majd mind a versenyzéshez.
balbako_
2020. június 10. 16:56
Gyors felépülést kívánok nekik.
hátakkor
2020. június 10. 16:43
Vazz, hogy a Szigeten is lehet perecelni, ahonnan szinte mindenki ki van tiltva. Busz nem..
Burmin
2020. június 10. 15:47
Jaj srácok vigyázzatok, jobbulást mindenkinek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!