Bombaformában van Szoboszlai Dominik

2020. június 14. 21:45

A LASK Linz elleni bajnoki mérkőzésen ismét, már a nyolcadik percben betalált, ezt követően pedig két gólpasszt is kiosztott.

2020. június 14. 21:45

Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott és a Salzburg játékosa továbbra is bombaformában van: a LASK Linz elleni bajnoki mérkőzésen ismét, már a nyolcadik percben betalált, ezt követően pedig két gólpasszt is kiosztott – így állt be végül a 3-1-es végeredmény.

Az előző, Sturm Graz elleni bajnokin Szoboszlai mesterhármast szerzett már az első félidőben, ráadásul az elsőt egy távoli szabadrúgásból szerezte.

A Sturm Graz elleni meccs összefoglalóját, Szoboszlai mesterhármasával itt tekintheti meg:

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2020. június 15. 09:25
Szerencsére semmi köze a magyar akadémiákhoz, és kókler foci programokhoz. Ezért vihette valamire. MÉG STADIONOKAT!!!!
János bácsi
2020. június 14. 23:17
Bombasztikus hír. :D
fraktoaster
2020. június 14. 22:23
2:26-tól látható egy súlyosan rasszista agresszió. Szerencsére az érzékenyített bíró piros lappal jutalmazta. Black Lives Matter!!! XD
hundara
2020. június 14. 22:11
Szegény ember! A koronavírus se sodorta el a kormányt. A jobbik romokban, merszünőben . Kénytelen leszel a gyurcsányra szavazni. Rossz látni, amikor a reménytelenség, kilátástalanság eljut arra a fokra, hogy már csak a kenyér ára érdekel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!