Újra naggyá teszik Magyarországot – MANDINER PODCAST

2020. június 02. 15:50

Markáns jobboldali politikával tette helyre a magyar közbiztonságot és gazdaságot az Orbán-kormány az előző tíz évben. Az erről szóló kutatás kapcsán a kormányzás tíz évéről Molnár Balázs elemzővel beszélgettünk.

2020. június 02. 15:50

2020. április 25-én volt az első jobboldali kétharmados választási győzelem tizedik évfordulója. Ráadásul ezekben a hetekben van a 2018-2022-es törvényhozási ciklus félideje, valamint az első szabadon választott parlament megalakulásának harmincadik évfordulója is. Ezért az Alapjogokért Központ összehasonlító kutatást készített arról, hogyan álltak az elmúlt három évtizedben a négyéves kormányzati ciklusok „felezőidejében” a különböző kormánypártok.

Az Újra naggyá teszik Magyarországot című elemzésről, a jobboldali témákba való beleállásról, gazdasági helyreállításról és az ellenzéki kifogásokról beszélgetünk.

A kutatás bemutatójáról szóló beszámolónkat itt olvashatja.

Vendégünk: Molnár Balázs, az Alapjogokért Központ projektvezetője.

Készül az adás.<br>A képen: Molnár Balázs (Alapjogokért Központ) és Szilvay Gergely (Mandiner)
Készül az adás.
A képen: Molnár Balázs (Alapjogokért Központ) és Szilvay Gergely (Mandiner)

Műsorunk az alábbi felületeken is elérhető:

Apple Podcast

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emmanuel Goldstein
2020. június 03. 09:54
Molnár Balázs nem elemző, hanem fizettet Orbán-propagandista.
Menhetten
2020. június 03. 07:31
Tisztelt Honfitársam! Alulírott Orbán Viktor, Magyarország Kormánya Miniszterelnöke a rendkívüli felhatalmazásnak köszönhetően félkézzel lenyomtam a fenyegető járványgörbét, miközben elszántan harcoltam a gazdasági mutatók ellen is. Az első csatát megnyertük, de a veszély nem múlt el, újabb ütközet közeleg. A járvány második hullámát (ennek időpontját később jelölöm ki) is meg fogjuk lovagolni, de ennek előkészítéséhez az Ön véleménye is szükséges, hogy minél felkészültebben nézhessünk szembe a ránk váró kemény küzdelemmel. A visszaküldött kérdőíveket tartalmazó dobozhegyek és az ezekről készült vágóképek is elkészültek már. Csak nehogy korábban legyen bejátszva a technika ördöge által, mert az kínos lenne: "Elnézést Virág elvtárs, ez az ítélet." A megfelelő válaszokat beküldőket értékes krumpliutalvánnyal jutalmazzuk, melyek 2022 és 2026 tavaszán kerülnek majd kiosztásra 1-1 kilogrammos adagokban. "Hát ha még turmixgép lenne! Pláne a kivehető ajtajú! Az NDK turmixgép, a levehető ajtós, megérkezett-e már?" ( Kern András)
billwilson
2020. június 03. 07:28
túltoljátok a propagandát :DDD
konfícius
2020. június 03. 01:52
Próbálták, ennyire sikerült, hogy ma majdnem minden más nemzet, ellene van ennek a magyar politikának! Elsősorban is ki kellene derülni, hogy a Fidesz nem önmagát szereti, hanem a kormány a magyar polgárokat szolgálja. A polgárok jobb megélhetőségének, a gazdasági fellendülésnek, a magyar tulajdonú termelő üzemek finanszírozásában - ennek a piaci megteremtésében - munkahelyek megteremtésében és a szürke állomány megbecsülésében, az olyan politika kialakításában érdekelt, amely a békét, a polgárok nyugodt jövőjét, a fellendülést szolgálja. És nem a társadalmi rétegek, vagy az emberek szétzilálását annak érdekében, hogy hogyan lehet 2/3-os többséggel politizálni, mikor a kormányzó párt a választási eredmény során, a választásra jogosultak mintegy 36%-át tudhatták magukénak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!