Az MSZP-nek nem tetszik, ahogy a Szuperkupa-döntőn védekeznek a járvány ellen

2020. szeptember 09. 11:26

Az MLSZ és a kormány hozza meg az egyetlen felelős döntést és zárt kapuk mögött, nézők nélkül rendezze meg a Szuperkupa-döntőt! – szerepel a párt közleményében.

2020. szeptember 09. 11:26
null

„500 egészségügyist ültetnének 10 ezer szurkoló közé miközben erősödik a járvány – ez a magyar védekezés”, olvasható az MSZP közleményében, amit az MTI-OS adott ki.

„Az MLSZ a kormányra rálicitálva növeli a budapesti Szuperkupa-döntő veszélyességét. Amikor másról sem hallani, mint hogy meg kell állítani a vírus külföldről való behurcolását, akkor találja ki a Magyar Labdarúgó Szövetség, hogy 500 magyar egészségügyi dolgozót meghív a meccsre és beülteti őket több ezer külföldi közé”, írja Bangóné Borbély Ildikó. „Bravó! Tényleg még nagyobb veszélynek kell kitenni azokat, akik életmentő, a vírus elleni védekezésben nélkülözhetetlen munkát végeznek?” – teszi fel a kérdést az országgyűlési képviselő

„Az orvosoknak nem egy, a járvány szempontjából magas kockázatú meccsre szóló ingyenjegyre van szükségük, hanem arra, hogy mindent megtegyenek a biztonságukért. A szakemberek szerint a járvány lassítása érdekében minél több tesztelésre van szükség, ezért az MSZP is azt javasolja, hogy a kormány kezdje meg a megfertőződés szempontjából magas a rizikójú emberek, tehát az egészségügyi dolgozók, a pedagógusok és a szociális szféra dolgozóinak rendszeres állami tesztelését” – áll a dokumentumban.

„Az MLSZ és a kormány pedig ne fokozza tovább a veszélyt, hanem hozza meg az egyetlen felelős döntést és zárt kapuk mögött, nézők nélkül rendezze meg a Szuperkupa-döntőt!” – fejeződik be az MSZP közleménye.

(MTI-OS)

(Fotónkon Manuel Neuer, a Bayern München kapusa és csapattársai a trófeával, miután 1-0-ra győztek a Paris Saint-Germain ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájának lisszaboni döntőjében 2020. augusztus 23-án. A németek a Szuperkupa-döntőt a Sevillával vívják. MTI/EPA pool/Manu Fernández)
 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janice
2020. szeptember 23. 15:29
Menjenek a meccsre! Nem kell tiltani semmit. De aztán nem ordibálni akkor sem ha otthon döglődnek.
Szőke Ciklon
2020. szeptember 09. 19:11
Tetszett valami ezeknek a posztkomcsiknak, amit a konzervatív kormány mondott, vagy tett? Sok pénzt tennék arra, hogy az ellenkezője sem tetszene nekik. Egyébként a buszok ritkítása miatti tömegnyomor, vagy az elvtársakkal felturbózott diáktüntetések miatt hol tiltakoztak?
puszika
2020. szeptember 09. 18:41
Azoknak amióta hipersebességgel csökken a támogatottságuk "Savanyújóskák" lettek. Most pedig egy ide illő képzavar..........A ROSSZ NYELVEK SÖTÉTEN LÁTNAK!!!!!!!
cutcopy
2020. szeptember 09. 16:26
"Magyar Labdarúgó Szövetség, hogy 500 magyar egészségügyi dolgozót meghív a meccsre és beülteti őket több ezer külföldi közé" Tehát maguk döntik el, hogy elmennek-e..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!