Nem jó irányba megy az MSZP Mesterházy szerint – MANDINER PODCAST

2020. szeptember 18. 15:01

A Jobbik-mintát követve kiszorítósdit játszanak a szocialisták? Mekkora lesz így az új pártvezetés legitimációja? Vendégünk pedig Mesterházy Attila, az MSZP országgyűlési képviselője, és korábbi pártelnöke. 

2020. szeptember 18. 15:01
null

Nem jó irányba megy az MSZP Mesterházy Attila szerint, aki végül kényszerűségből nem méreti meg magát az elnökségért, annak ellenére, hogy szerinte nagyobb a támogatottsága mint a pártvezetésért így egyedül induló Tóth Bertalannak. A párt szeptember 19-én rendezi tisztújítását, amely így tét nélküli lesz. A Jobbik-mintát követve kiszorítósdit játszanak a szocialisták? Mekkora lesz így az új pártvezetés legitimációja?

Vendégünk pedig Mesterházy Attila, az MSZP országgyűlési képviselője, és korábbi pártelnöke. 

Műsorunk az alábbi felületeken is elérhető:

Apple Podcast

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bűbájos Küsmödy
2020. október 05. 02:10
A lehető legjobb irány! (A politika szemétdombja felé!)
CirmoS
2020. szeptember 19. 10:57
Meseházy is előkerült....., Attila nincs elfelejtve, hogy te is tevékenyen részt vettél az ország tönkretételében 2010-ig. FERI csicskájaként csak bólogatnod kellett a lakossági megszorításokra, - nagyon jó pénzért!!!!!! 2014-ben a választások előtt meg ismét kiálltatok, Gyurcsány- Bajnai- Mesterházy!, mindezt a MEGÚJULÁS jegyében...! Megint jött a bukás, ezzel meg a fröcsögés....! Figyu Atti, TAKARÓDJ!!!!!! Igaz, tóthberci fos, te meg szar vagy, aki sok idő után megint ' megélhetésiként ' előjött....!!!!!!!!!! Remélve, hogy egyetlen magyar sem emlékszik már, hogy Mesterházy is egy ócska szar!!!!! Keress MUNKÁT!!!!! Húzzál DOLGOZNI!!!!!
olajfa1
2020. szeptember 19. 08:56
Én nem tudom, hogy jó irányba megy-e az MSZP illetve szerintem már vagy 50 éve rossz és annál is rosszabb irányokat vett a szocik pártja... Az viszont egésszenbiztos, hogy megint lemorzsolódott egy rész belőle...
hátakkor
2020. szeptember 19. 07:28
Kecskeházy egy Istenem Ágit se képes megpuccsolni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!