Elveszíthető-e a 2/3-os kormánytöbbség Tiszaújvárosban? – MANDINER PODCAST

2020. október 09. 16:00

Az ellenzék azt kommunikálja, hogy ez a tétje a vasárnapi tiszaújvárosi időközi választásnak, a kormánypártok szerint pedig az, hogy lesz-e hatékony képviselete a térségnek. Helyi érdekű választás lesz ez, vagy véleménynyilvánítás a kormányról, esetleg a Jobbik-baloldali szövetségről?

2020. október 09. 16:00
null

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6-os számú választókerületben október 11-én tartanak időközi választást Koncz Ferenc képviselő halála miatt. A kormánypártok a néhai fideszes képviselő lányát, Koncz Zsófiát indítják, a Jobbik és a baloldali ellenzéki pártok többsége pedig a jobbikos Bíró Lászlót támogatja. A végére eldurvult a kampány – ez is mutatja, hogy a voksolásnak országos politikai jelentősége van. Ellenzéki győzelem esetén itt egy fideszes mandátumot tudnának összefogással megfordítani.

Vendégünk: Mráz Ágoston Sámuel politológus, a Nézőpont Intézet vezetője.

Műsorunk az alábbi felületeken is elérhető:

Apple Podcast

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. október 10. 17:04
fel vörösök rasszisták és nácik egyvelege! ha ez a jövő!? akkor vége a vígandrásnak!
Bástyaelvtárs
2020. október 10. 10:47
ellenzék azt kommunikálja, hogy ez a tétje a vasárnapi tiszaújvárosi időközi választásnak, a kormánypártok szerint pedig az, hogy lesz-e hatékony képviselete a térségnek." Már az első mondat nettó hazugság... Az ellenzék minden egyes alkalommal elmondja h a fidesz kétharmadda nem fog elveszni győzelem esetén sem.
syphax
2020. október 10. 05:42
Erre a Bíró Lászlóra EGY MOSLÉKOSVÖDRÖT NEM(!!!) BIZNÉK, HOGY ETESSE MEG AZ--EGYÉBKÉNT: NEM LÉTEZŐ--DISZNAIMAT.
csanaki
2020. október 09. 22:02
Inkább ezt nézzétek meg elemezgetés helyett, jól sikerült: https://hirtv.hu/ahirtvhirei/koncz-zsofia-kampanyanak-legszebb-pillanatai-2509693
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!