Szoboszlai: Egyetlen meccsünk van az álmunk elérésére

2020. október 13. 11:48

A játékos már minden idegszálával a budapesti döntőre, Izland csapatára koncentrál.

2020. október 13. 11:48
null

Nemzeti csapatunk legutóbbi két mérkőzése, a Bulgária elleni 3–1-es és a Szerbia elleni 1–0 idegenbeli győzelem után Szoboszlai Dominik is nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, akit klubja, a Red Bull Salzburg a járványhelyzet miatt nem engedett el a magyar labdarúgó-válogatotthoz. „Nehéz volt a televízión keresztül nézni a Bulgária és a Szerbia elleni meccseket, nagyon szerettem volna a pályán segíteni” – nyilatkozta Szoboszlai Dominik, aki már előretekint.

Boldog vagyok, hogy Szófiában sikerült kivívni a továbbjutást, innentől minden idegszálammal a budapesti döntőre, az Izland elleni mérkőzésre koncentrálok, bízom benne, hogy a Puskás Arénában lehetőségem lesz érdemben hozzátenni a válogatott játékához. Az Európa-bajnoki részvétel a tét, az álmunk elérésére pedig egyetlen meccsünk van” – hangsúlyozta a középpályás.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Shlomo Morel, egy igaz ember
2020. október 13. 15:06
Itt születtem, de életem nagy részét Izraelben töltöttem (nemegyszer elsütöttem a fegyveremet is, és nincs lelkifurdalásom). Kapok nyugdíjat, kárpótlást innen is. Nem tudom, kinek drukkolhatnék. Talán Izlandnak. Ott kisebb az antiszemitizmus. A magyaroknak csak szerencséjük szokott lenni mindig, főleg az olimpiákon. Slomó
hátakkor
2020. október 13. 13:42
Már a Wales elleni is 'csak egymeccsre vagyunk' volt. :(
makapaka2
2020. október 13. 12:25
Hajrá fiúk!
Locomotive
2020. október 13. 12:10
Jó lenne, ha tudna játszani =)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!