Szoboszlait nem engedi el a Salzburg

2020. október 04. 10:26

A focista így lemarad a magyarok csütörtöki Európa-bajnoki pótselejtezőjéről.

2020. október 04. 10:26
null

A Red Bull Salzburg három labdarúgója megfertőződött a koronavírussal, ezért a keret minden tagja karanténba került, és a klub honlapja szerint egyik játékosukat sem engedik el hazája válogatottjához, vagyis Szoboszlai Dominik is lemarad a magyarok csütörtöki Európa-bajnoki pótselejtezőjéről.

A magyarok előbb csütörtökön Bulgária vendégeként Szófiában játszanak Európa-bajnoki pótselejtezőt, majd azt követően három, illetve hat nappal Szerbia és Oroszország fővárosában lépnek pályára a Nemzetek Ligája B divíziójának harmadik és negyedik fordulójában.

A keret vasárnap kezdi meg felkészülését a találkozókra.

(MTI)

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vip era
2020. október 04. 19:28
A csütörtöki meccset nélküle is hozni kell!!
cutcopy
2020. október 04. 15:24
Csütörtökig meg lehetett volna a két negatív teszt..
gyaloggos
2020. október 04. 15:02
Galabinovot sem engedik el az olaszok.
C.Dömötör
2020. október 04. 13:08
Egy disznóság ez, nem más. Szoboszlai nem fertőzött, írja a NS. Ugyanezt olvasni az osztrák lapokban. Akkor milyen alapon tiltják a válogatottságot? Persze a klubnak ez a jó, a játékosok pihenten készülhetnek a fordulókra, a sérülés is a minimumon. Még egyszer: egy disznóság ez. Még gyakran fogják az ilyem módszereket alkalmazni, amíg a vírus itt kering, a saját hasznukra. Ez a vírus pedig, úgy néz ki, örökre itt marad. A CNN szerint a korábbi normalitást ellehet felejteni. https://summit.news/2020/10/01/cnn-says-were-never-getting-back-to-normal/ Ahogy Watson írja: ,,A hatalom a miénk, azt vissza már nem adjuk."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!