Szoboszlai lő... és gól! „Ezek azok a pillanatok, amiket nem felejt el az ember!” - Mandiner Podcast

2020. november 27. 17:05

Mi áll labdarúgó-válogatottunk idei sikereinek hátterében? Miben más ez a csapat, és hogyan kezeljük helyén az eredményeket? Többek közt erről beszélgettünk Hegedűs Henrikkel, aki azt is elmondta, kiket (nem) szeretne ellenfélnek a vb-selejtezőben és hogyan reagált, amikor Szoboszlai Dominik az Izland elleni EB-pótselejtező utolsó percében belőtte az Európa-bajnokságon való részvételünket jelentő gólt.

2020. november 27. 17:05
null

Kiemelkedően sikeres évet zárt idén a Marco Rossi vezette labdarúgó-válogatott. A magyar csapat kiharcolta az EB-részvételt, és megnyerte a csoportját a Nemzetek Ligájában, feljutva ezzel az Európa legjobb nemzeti csapatait tömörítő A-divízióba. Hogyan értékeljük a mindezt józanul, és mit jelent ez az egész a magyar foci jövője szempontjából? Miben más ez a csapat, mint a korábbiak? Itt a Mandiner Podcast, vendégünk Hegedűs Henrik.

Hegedűs Henrik az MLSZ sporttudományi elemzőosztályának munkatársa, sportújságíró, futballszakíró, több mint 20 labdarúgással kapcsolatos könyv magyar fordítója, lektora. Szakkommentátorként rendszeresen szerepel az M4 sport műsoraiban. 

Műsorunk az alábbi felületeken is elérhető:

Apple Podcast

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2020. november 28. 16:07
Több a magyar válogatottért szurkoló,mint a Rossit éltető..!
békalepcse
2020. november 28. 14:45
Mert el sem tudják képzelni, vannak akiket ez teljesen hidegen hagy. Ugyan örülök a hazai sikereknek, de messze nem annyira hogy ez vértolulást okozzon.
olajfa1
2020. november 28. 11:59
Igen az ilyen eseményekért szeretjük a fotballt, és más sportot... EZ NEM SZINÉSZKEDÉS, ÉS NEM MŰHISZTIZÉS! HANEM A LEGJOBB MOZDULATOK, DÖNTÉSEK ÉS CSELEKVÉSEK ÜNNEPE!!!!!!
békalepcse
2020. november 27. 19:56
Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert maga a pillanat sincs meg, így nem kell el sem felejtenem. Felőlem akár be is tilthatják a profi focit, nem hinném hogy tragédiaként élném meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!