Elhagyhatta a kórházat az Újpest legendás labdarúgója

2021. február 23. 14:09

Törőcsik András a múlt héten mehetett haza.

2021. február 23. 14:09
null

Miképp arról mi is beszámoltunk, az Újpest legendás, 45-szörös válogatott labdarúgója, Törőcsik András kórházba került koronavírus-fertőzés miatt. 

November elején kiköltözhetett a Honvéd kórház budakeszi rehabilitációs intézetéből, amelynek évek óta lakója volt. A koronavírus-járvány miatt az egészségügyi intézményben nem végezhetett rehabilitációs gyakorlatokat, mivel gyúró-terapeutája, Pintér István nem járhatott be hozzá, s a Pénzügyőr-pályára sem járhattak ki, hogy a szabadban végezhessék az erőnléti edzéseket.

A játékos nővére, Törőcsik Éva elmondása szerint csaknem három hónapot követően, a múlt héten testvére kijöhetett a kórházból – írja a Nemzeti Sport. Vérképző és gyomorvédő gyógyszereket kap, s noha nagyon lefogyott, jó az étvágya. Fél órát már sétálgat Pintér Istvánnal, betartva a fokozatosság elvét.

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andilla
2021. február 23. 18:02
Egyik gyerekkori szerelmem :) Jó egészséget!
Gregorius
2021. február 23. 17:36
Jobbulást, az egyik legtehetségesebb játékosunk volt, akinek a karrierjét az a szerencsétlen autóbaleset megtörte. Utána már soha nem lett a régi.
davide
2021. február 23. 15:15
Jobbulást!
zakar zoltán béla
2021. február 23. 14:53
1978: Mocskos argentin junta! Két bíró volt tisztességes: Klein és Palotai, a többi korrupt szar volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!