Görbicz Anita a Győri Audi ETO KC sportigazgatója lesz

2021. február 15. 15:47

Görbicz Anita az idény végén befejezi játékos-pályafutását és klub szakmai vezetésében kap helyet.

2021. február 15. 15:47
null

A Győri Audi ETO KC hivatalos honlapján megjelent közlemény szerint Görbicz Annita július 1-től sportigazgatóként dolgozik a győri klubnál. „Nyáron egy nagy játékoskarrier véget ér, de ugyanekkor egy új fejezetet is nyitunk, Görbicz Anita csatlakozik a klub menedzsmentjéhez, és a Győri Audi ETO KC sportigazgatójaként dolgozik tovább az egyesület sikereiért. Biztos vagyok benne, hogy ebben a feladatkörben is megállja majd a helyét!” – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba elnök.

Nagyon sokat köszönhetek az ETO-nak. Voltak komoly kérőim, de én soha sem tudtam elképzelni, hogy máshol játsszak”

– mondta Görbicz Anita. „Ez egy új feladat lesz számomra, de nem ijedek meg a kihívásoktól, és nagyon örülök, hogy továbbra is a Győri Audi ETO KC csapatáért dolgozhatok” – tette hozzá. Görbicz Anita hangsúlyozta, hogy most még az idei szezon feladataira koncentrál.

Mint a közlemény is hangsúlyozza, Görbicz Anita játszotta a legtöbb meccset a klub történetében, övé a legtöbb szerzett gól a klubban, ráadásul a Bajnokok Ligájában is számtalan rekordot tart.

Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lynx
2021. február 16. 07:19
https://youtu.be/V-scvGvI-vU Lássátok feleim, szümtükkel, ki is ez a leányzó...
Takita
2021. február 15. 19:15
Sok sikert az új beosztásban! És köszönet a sportpályafutás ragyogó eredményeiért.
tevevanegypupu
2021. február 15. 17:48
Görbicz zseni a kézilabdában, megérdemli..mindent tud amit tudni kell róla.
balbako_
2021. február 15. 17:14
Olyan teljesítmény áll mögötte, hogy ez a magas beosztás jár neki. Itt is remélem nagyot alkot majd. Sok sikert az új életre Anita!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!