Mi a magyar jövő titka Erdélyben? – Mandiner podcast!

2021. február 05. 15:24

Mi igaz a „bezzeg Románia” mantrából, és milyen tevékenységet folytat a Mathias Corvinus Collegium Erdélyben? Mindezekről, illetve az MCC Erdélyi Politikai Iskolájáról kérdeztünk három erdélyi fiatalt, a média szakos Biró Noémit, a pszichológusjelölt László Boglárkát és az MCC munkatársát, Szabó Katát.

2021. február 05. 15:24
null

Soós Zoltán, újonnan megválasztott marosvásárhelyi polgármester új fejezetet nyithat a magyar közösség életében. De mi a helyzet Kolozsváron, és miként segítheti a magyar fiatalok boldogulását az MCC? Beszélgetésünkben kitérünk a kritikus koronavírus-helyzetre, illetve arra is, hogy mi nehezíti meg a magyar-román együttélést napjainkban.

Vendégeink a média szakos Biró Noémi, a pszichológusjelölt László Boglárka és az MCC munkatársa, Szabó Kata.

Műsorunk az alábbi felületeken is elérhető:

Apple Podcast

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Drazsé
2021. február 05. 20:30
Mi a magyar jövő titka Erdélyben? - Semmi önállóság, semmi autonómia és átszavazás Magyarországra.
rovan
2021. február 05. 20:21
Ugye, lányok? Szerezzétek vissza Erdély szívét nekünk.
rovan
2021. február 05. 20:17
Ők ezt a feladatot meg is teszik.
rovan
2021. február 05. 20:14
Célt kell kitűzni. Dologozni kell. Céltudatos terv mentén. Rugalmasan. Ez a titka. A magyarok nem áldozatok, hanem hódítók Romániában. Csak ennyit kell tudniuk hozzá. Nem Erdélyt veszítettük el, hanem Romániát nyertük meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!