Varga Judit: A kapcsolati erőszak nem magánügy

2021. április 29. 19:47

Civil szervezetekkel egyeztetett a kormány a kapcsolati erőszak visszaszorításáról.

2021. április 29. 19:47
null

Közösségi oldalára posztolt videóban beszélt arról Varga Judit: a kormány az elmúlt évtizedek legeredményesebb családvédelmi és áldozatsegítő programját indította el. Mint a videóban is elhangzik, a kormány megkettőzte az Áldozatsegítő központok számát, és további öt vidéki helyszínen és kialakítanak a jövőben ilyen központokat.

 

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. május 01. 15:55
Az én köryezetemben a nők bántalmazasa NEM SZOKÁS. Úgyhogy ebben eyetértünk.
duzur
2021. május 01. 14:20
Nem tudom, hogy pontosan mi a helyzet a különbözö országokban, de Ausztriában drámai a helyzet: Idén már 9 nöt ölt meg volt vagy aktuális partnere ! Aki azt hiszi, hogy csak muszlim fanatikusok az elkövetök, az téved. Van, hogy korosabb osztrák férjek is igy akarnak megszabadúlni idöske nejüktöl, valami jobb életre vágyva. Pedig mind a dutyiban tud csak uj életet kezdeni. Mind elkapták.
syphax
2021. május 01. 10:37
p.S.: HELYESBITÉS: NEM ÉR(T)EK EGYET A FENTIEKKEL.
syphax
2021. április 30. 18:41
P.s.: Én a 13: 47-kor Írott hozzászólásomban azt szerettem volna megmutatni, hogy a választást 3x 2/3-addal megnyerő "A" NEM(!) lop akkor, ha a közpénzt--amit kezel--barátainak "B"-nek adja és nem ellenségeinek, azaz "C"-nek. És hogy majd ha "C" megnyeri a választást "ÚGY", mint előtte 3X "A", majd akkor fogja osztogatni a közpénzt "C". ÉN ERRŐL BESZÉLTEM ÉS NEM "A"--VAGY BÁRKI-- "SZOCIÁLIS HELYZETÉRŐL". Egyébként amit irtál, abban lehet hogy igazad van, CSAK ÉN MOST NEM AZZAL, HANEM MÁSSAL--A FENTIEKKEL--FOGLALKOZTAM.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!