LMP: Petry Zsolt esete nem egy fontos probléma

2021. április 11. 15:18

Kanász-Nagy Máté szerint a Petry-ügy egy figyelemelterelés arról, hogy a kormány Magyarországon több százezer embert hagyott magára.

2021. április 11. 15:18
null

„Az LMP szerint Petry Zsolt, Németországban elbocsátott kapusedző »szerencsétlen esete nem egy fontos probléma«, hanem egy figyelemelterelés arról, hogy a kormány Magyarországon több százezer embert hagyott magára” – mondta a párt társelnöke vasárnap, a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón.

A 24.hu tudósítása szerint Kanász-Nagy Máté arról beszélt, hogy miközben a külföldi munkahelyét elvesztő Petry Zsolttal miniszterelnöki szinten foglalkoznak, addig „Orbán Viktor továbbra sem beszél a vendéglátósok, a fodrászok, a taxisofőrök és más szolgáltatásokban dolgozók koronavírus-járvány alatti megélhetéséről, valamint a teljes védettség nélkül újra tanítani kényszerülő pedagógusokról”.

Az LMP társelnöke hiányolta hogy nincs kiterjesztett bér- és rezsitámogatás, 100 százalékos táppénz, valamint meghosszabbított álláskeresési járadék, „pedig ezek az intézkedések jelentenének érdemi segítséget a magyar vállalkozásoknak és családoknak”.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nimród vére hej
2021. április 12. 21:43
Az LMP nem fontos. Nem probléma ...
Ma is bukik a Zorbán...
2021. április 12. 09:38
Ezzel az alávaló nyilatkozattal az LMP feladta a korábbi viszonylag mérsékeltebb politizálást, és teljes jogú tagja lett a szélsőséges Mosléknak.
konfucius
2021. április 12. 09:27
Nektek nem fontos, de ezt eddig is tudtuk. Azért álltok 2, azaz kettő százalékon.
Vasalo
2021. április 11. 23:44
Az nem de az index, a klubrádio vagy az Szfe világraszolo átverése volt, ahol érdekes modon senki nem vesztette el az egzisztenciáját, de az esetleges büntetéseket majd mindannyian fizetjük. Kell ettöl nagyobb aljaság ilyen szemetektöl?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!