Tüttő Kata: A gyermekeim halálát is kívánták

2021. augusztus 05. 12:32

Természetesen nem a botrány kirobbanása miatt vette le a videót.

2021. augusztus 05. 12:32
null

Tüttő Kata vasárnap posztolt egy videót, melyben az látható, ahogy a görögországi Zakynthos szigeténél épp kilovagol a tengerből. Az eset nagy médiavisszhangot kapott, a főpolgármester-helyettes pedig eltávolította a videót. De természetesen az Internet nem felejt:

Az eset kapcsán a 168 óra készített egy villáminterjút, amiben Tüttő minden válaszában csak a kormányt támadja. Szerinte az emberek zöme a lovaglást nem tartja problémásnak, illetve csak a „propagandagépezet” akar belőle botrányt csinálni. A lóbérlés, állítása szerint, mindössze 80 euróba került, jóllehet a CNN is a világ leggazdagabb embereinek luxushobbijaként emlegeti a tengeri lovaglásokat, mivel azok minimum 216.000 forintba kerülnek, azaz egy magyar átlagfizetésbe.

Az eredeti videót a kiposztolása után, állítása szerint, nem a médiabotrány miatt vette le, hanem mert „megjelentek a kommentelők, akik nagyon gyorsan átlépték azt a határt, amit még elviselek. Az én Instagramomat követi a fiam, követik az osztálytársai. És finoman szólva, elég sok tizennyolcas karikás tartalom jelent meg. Itt nem csak a szexuális utalásokra célzok, – habár volt az is –, hanem arra, hogy

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. augusztus 07. 13:41
Ha kitette a kepet, ne csodalkozzon! Bezzeg a jobboldaliak, na azok levegőt se vegyenek, ugye vörös askenazi!
Vakfolt
2021. augusztus 06. 10:33
Amúgy baszd meg, nincsen semmi arányérzék egyáltalán? Saját maga osztja meg, hogy tengeri csiklózik, és utána nem érti, hogy mi a bajuk a népeknek? Majd Gerci polgi csinál neki a Dunában lovaglósávot.. És akkor a majomember faszházi meg a panorámával simfeli Szíjjártót..
nyugalom
2021. augusztus 06. 08:23
ORBANEKAT lehet bantani, ezt a vörös gazembert nem, mert akkor jön a zsidó ajvékolas?
Krupp Skya
2021. augusztus 06. 05:46
Jobb lett volna, ha egy bolgár tehénen lovagolsz ki, bocs tehenengélsz ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!