Ekler Luca: Paralimpiai aranyat csak négyévente lehet nyerni, világcsúcsot dönteni gyakrabban is

2021. szeptember 28. 08:26

Luca családjával együtt csak a szíve mélyén sejthette, hogy tizenkét évvel ezelőtti életveszélyes stroke-ja után a sport egyszer több lesz, mint rehabilitáció.

2021. szeptember 28. 08:26
null

Ekler Luca, a tokiói paralimpián aranyérmet nyert távolugró paralimpikon szerint a családjával együtt csak a szíve mélyén sejthette, hogy tizenkét évvel ezelőtti életveszélyes stroke-ja után a sport egyszer több lesz, mint rehabilitáció. A tokiói paralimpián a távolugrásban világcsúccsal aranyérmet szerző Luca másik legnagyobb támasza edzője, az azóta mesteredzői címet elnyerő Szalma László lett, aki tanítványa személyében egy saját magát nap mint nap legyőzni képes, igazi motivált versenyzőt kapott. Luca ráadásul minden edzésre talál magának újabb célokat, ha mást nem, saját világcsúcsának ismételt megjavítását.

Nyitókép: Mandiner/YouTube

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!