Háború, ellenzék, irányviták – itt a Mandiner Reakció Plusz

2022. május 06. 17:00

A hét legfontosabb eseményeit tekintik át és beszélik ki a Mandiner munkatársai, ezúttal Kacsoh Dániel főszerkesztő-helyettes, Szalai Zoltán főszerkesztő és Szilvay Gergely főmunkatárs.

2022. május 06. 17:00
null

***

Kinek fájnak jobban az energiaszankciók, Európának vagy Oroszországnak? Mekkora szerepe van a kialakult konfliktusban az Egyesült Államoknak? Merre tart a magyar ellenzék a választási vereség és a parlament alakuló ülése után? Ezeket beszéltük ki, most induló podcast-sorozatunk első részében.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alcofrybas
2022. május 09. 10:06
„Merre tart a magyar ellenzék a választási vereség és a parlament alakuló ülése után?” Merre tart? Ne szaladjunk ennyire előre! Haladjunk sokkal lassabban! VAN ilyen, hogy óvodai képességfejlődési mutató. A mai ellenzék EGYÉNI KÉPESSÉGFEJLŐDÉS MUTATÓI, csak a legfontosabb 3 – Mutatom: 1 Kudarc elviselése: Kudarctűrő képessége még nem alakult ki, közömbös a kudarc iránt. 2 Konfliktus megoldás: Konfliktusok megoldásában erőszakos. 3 Emlékezet: Emlékezetének terjedelme még szűk körű.
kunfia
2022. május 06. 20:38
Megéri a harc Moszkva oldalán,fideszes elvtársak! ""Eltűnt" vagy "Szolgálatra nem jelentkezett" orosz katonák családjának nem fizeti ki az orosz állam a márciusban személyesen Vlagyimir Putyin által megígért, Oroszországban bőkezűnek számító több mint negyvenezer eurós kompenzációt - a hatóságok változatos indoklással tagadják meg a kifizetést az ukrajnai "speciális katonai műveletben" elhunytak hozzátartozóitól. "A hajó, amelyen Skrebec E. D. szolgált, nem tartózkodott ukrán felségvizeken, és nem szerepelt azoknak a kötelékeknek és katonai egységeknek a listáján sem, amelyek részt vesznek a speciális katonai műveletekben" - írta az orosz ügyészség egy, a Moszkva csatahajón szolgált orosz katona családjának. -"2022.03.24-én egy vészhelyzeti incidens következett be, amely a hajó süllyedését okozta, ennek során a nevezett eltűnt, a kutatási tevékenység pedig nem hozott pozitív eredményt. Az ön fiának a tartózkodási helye jelen pillanatban ismeretlen" - írta az apának az orosz ügyészség. A levelet a Bellingcat oknyomozó portál vezetője, Hriszto Grozev tette közzé a twitter-oldalán. "
szilvarozsa
2022. május 06. 19:25
Figyelj! Semmit mondani úgy is lehet, hogy az ember hallgat, meg úgy is, hogy szavak ezreit értelem nélkül rakja egymás után. Te az utóbbit műveled, igen magas fokon.
kunfia
2022. május 06. 17:37
"Gyöngyösi Márton Az EU haladékot adna az orosz olajról való leválásban és segítené is Magyarországot, mert érdekli a magyarok jóléte. Orbánnak viszont ez se jó, mert csak az oroszok érdeke érdekli."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!