Jakab Péter közölte a „kormány megbuktatásának menetrendjét”

2022. október 27. 13:39

Újfent összefogást szorgalmaz a Márki-Zay Pétert azonnal hátba döfő exjobbikos politikus.

2022. október 27. 13:39
null

Jakab Péter a Facebookon megosztotta a kormány megbuktatásának a menetrendjét. A volt jobbikos politikus kifejtette, hogy hogyan fogják megkezdeni a válságkezelést:

amely azonnal csatlakoztatja Magyarországot az Európai Ügyészséghez, helyreállítja az Orbán által szétvert nemzetközi bizalmat, és a megérkező uniós forrásokból elkezdi a valódi válságkezelést.”

Jakab Péter bejegyzése az új összefogással kapcsolatban azért is érdekes, mert már április negyedikén hajnalban arról beszélt, hogy Márki-Zay Péter megbuktatta az ellenzéket.

Nyitókép: Mandiner-archív

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bné Andrea
2022. október 28. 20:51
Kedden visszatérünk rá, Petyafiú. Tiszteljük a hagyományokat! Orbán keddenként bukik.
Jaja
2022. október 28. 18:38
Te súlytalan szardarab! Inkább kussolnod kéne!
néhai Ch.Pilot
2022. október 28. 17:39
Sándor György humoralista: Új tanév, új reform, új egyenköpeny, új fagylaltmérgezés.
Nemtudommegállni
2022. október 28. 16:41
Petike! Egy falat parizer. Azt a ködöt kellene az elmédben feloszlatni,de nem lehet. Jó lenne ha elmennél dolgozni és nem a mások hátán bekerülve, mások becsületes munkájából ingyenélni!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!