Megőrült a Liu testvérekért a kínai közönség

2023. március 31. 10:17

Mindketten futamgyőztesként zárták első megmérettetésüket a hétvégi bajnokságon, ahol már mindketten kínai szinekben versenyeznek.

2023. március 31. 10:17
null

Nem sokkal azután, hogy a lecsúsztak világbajnokságról, a Liu-testvérek hétvégi kínai short track bajnokság nyitó napján mutatkoztak be.

Több hír szólt arról, hogy a Magyarországnak világbajnoki címet nyerő korcsolyázók nem találják meg számításaikat Kínában. A frissen megjelent videó a világkupáról ennek ellenkezőjéről tanúskodik. A kínai közönség szinte megőrül Liu Shaolinért és Shaoangért.

A pekingi bajnokságon a két fiú már kínai zászlóval díszített szerelésben versenyez. Liu Shaolin a 83-as, Liu Shaoang a 84-as sisakban látható az 1500 méteres futamról készült felvételen, ahol mindketten futamgyőztesként vették az első akadályt, írja  a Magyar Nemzet.

Nyitókép: Visual China Group/Getty Images

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takarító
2023. április 01. 04:12
Shaolin napsütése rosszkedvünk tele? Hát nem. Eljutottunk oda ahová nélkülök sosem. Most ők jutottak el oda ahová mi soha.
kafabatka
2023. március 31. 19:00
Kínai vagy magyar? Nem mindegy? Megtörtént. Nekünk aranyakat és reményt adtak,amit elvenni már nem lehet,ám letagadni sem. Elmúlt,ez az Ő életük. Ideje továbblépni.
Namond
2023. március 31. 18:57
Baromira nem érdekel, nem magyar színekben futnak.
tetveknek sem nevezhető gombák
2023. március 31. 18:52
Kár, hogy nem a románokhoz mentek, mint a Rapport gyerek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!