Már súlyosabb bűncselekménnyel gyanúsítják Szalai Ádámot

2023. június 16. 19:30

A BRFK súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt folytat eljárást.

2023. június 16. 19:30
null

Ahogy egy korábbi cikkünkben már mi is beszámoltunk róla, februárban ténybeli beismerő vallomást tett a kihallgatása során Szalai Ádám, akit

garázdaság és könnyű testi sértés gyanúja miatt hallgatott ki a rendőrség

a decemberi, Bazilikánál történt verekedés miatt. A labdarúgó-válogatott volt csapatkapitánya jogos védelemre hivatkozott a vallomása során, és azt mondta, hogy csak az öccsét féltette.

A 24.hu pénteken megjelent cikke szerint Szalait újra kihallgatták, és a rendőrség súlyosított a bűncselekmény minősítésén. A lap kérdésére az eset kapcsán a következőket válaszolta a BRFK sajtóosztálya: „A  BRFK súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt folytat eljárást, amely során egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki. Az eljárás eredményességének érdekében további információt nem áll módunkban közölni” – áll a közleményben.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Behemót Tamás
2023. június 17. 13:43
Miután a "sarkazása" miatt mennybe menesztették, ez a bunkó azt képzelte, hogy neki már a "talpalás" is meg van engedve.
nempolitizálok
2023. június 17. 09:10
Gondolom, a kezdeményező fél van most a panaszos helyzetben. Kiprovokálták a balhét, aztán amikor emberükre akadtak aki lerendezte őket, rohantak a rendőrségre.
Carsac
2023. június 17. 08:59
Megmitúzták, bizonyos értelemben. Híresnek lenni veszélyes.
Szorgos Lajhár
2023. június 17. 08:53
A mértéktelenül túlfizetett, ostoba, nagyképű, külön kasztot alkotó sportolók nem érdekelnek, így nem is hallottam az esetről. Ezt a cikket olvasva először azt hittem, holocausttagadáson érték tetten.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!