Elmondta Csercseszov, mi a terv a keddi BL-selejtezőre

2023. július 11. 07:45

A Fradi vezetőedzője szerint az új játékosok megfelelően beilleszkedtek.

2023. július 11. 07:45

A Ferencváros kedden játssza első Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzését a feröeri KÍ Klaksvík ellen. A meccs előtt a csapat vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov a Nemzeti Sportnak beszélt tervekről, taktikáról. 

Elmondta, nem lesz egyszerű az első tétmeccset épp BL-selejtezőn játszani, de ez nem lehet kifogás.

 „Alaposan felkészültünk ellenfelünkből, kedden megfelelő eredményt kell elérnünk”

 – nyilatkozta.

Hozzátette, bízik a frissen igazolt játékosokban is, akiknek szerinte sikerült már beilleszkedniük. Arra a kérdésre, hogy hányan fognak közülük lehetőséget kapni a feröeri csapat ellen azt válaszolta, ez az utolsó edzéseken fog eldőlni.

Szóba került az is, hogy idegenben műfüves pályán kell játszani, ami teljesen más, mint az otthoni, ezért Magyarországon nem is lehet rá megfelelően felkészülni. Csercseszov ugyanakkor megnyugtatta a riportert, hogy a csapat hétfőn már kipróbálta a pályát, kedden pedig mindent bele fognak adni, hogy megszerezzék a győzelmet.

Ezt is ajánljuk a témában

Bombaerős a keret, így állhat föl az új Fradi!

Jövő hét kedden a feröeri KÍ ellen megkezdi nemzetközi kupaszereplését a magyar bajnok. A játékoskeretben rengeteg változás történt. Nézzük, hogy állhat föl az új Fradi a szezon első tétmérkőzésén!

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás


 

 


 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. július 11. 12:48
REMÉLEM, a döntetlen NEM ELFOGADHATÓ eredmény! HAJRÁ FRADI!
Halder_1899
2023. július 11. 08:54
HAJRÁ FRADI !!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!