Orbán nyilatkozott a Fradi kiesése ügyében

2023. július 27. 10:34

A kormányfő levonta a tanulságot.

2023. július 27. 10:34
null

„A futball olyan, mint az élet. Mindig beesik valami. Történik valami váratlan, amire nem gondoltál” fogalmaz Orbán Viktor legújabb videójában. A miniszterelnök a Fradi BL-búcsújával kapcsolatban azt mondta: a futballban vannak megmagyarázhatatlan dolgok.

„A magyar futballra nézve ebből az a tanulság adódik, hogy nem jó dolog, hogy csak egy nemzetközileg komolyan jegyzett csapatunk van. Mert ha az elesik, akkor ott maradunk egész őszre, meg tavaszra komoly nagy csapat nélkül” – hangsúlyozta a kormányfő.

A magyar futball egyik nagy problémájára világít rá a Fradi kudarca, hogy nem lehet csak egy Fradi”

– mondta a miniszterelnök.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. július 28. 11:07
https://m.youtube.com/watch?v=dfeskWhy1U0
macskusz-4
2023. július 27. 15:19
Az egész napomat feldobta a Főnök. Többször is újra meghallgattam.
Rigor_mortis
2023. július 27. 14:57
Számomra akkor szűnt meg a Fradi létezni, amikor a magyar focistákkal szemben túlsúlyba kerültek a külföldiek (az már csak hab a tortán, hogy e külföldiek zöme ráadásul fekete). Hogy lehetne elvárni a "fradi szívet" egy hottentotta, togói vagy akármilyen nációjú focistától (még ha esetleg jól focizik is - ami ráadásul nem is igaz). Nem hiszem el, hogy manapság ne lehetne 11 igazi magyar játékost összeszedni, akiben tényleg zöld-fehér szív dobog. Szomorúan gondolok vissza azokra az időkre, amikor még Albertek, Páncsicsok, Juhászok, Nyilasik játszottak ebben a nagymúltú csapatban.
gyaloggos
2023. július 27. 14:50
Állítólag Jesse Marsch lesz a Fradi új edzője. Hát, nem tudom. Dárdais a sztori, egy kissé. MÁTÉ CSABÁVAL miért nem lehet egy kicsit több időt, s megnézni, mire, hová jut a Fradi vele?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!