Soha többet helikoptertaxit!

2023. július 24. 12:30

Nem szeretném, hogy a budapestieknek a jövőben bedugott füllel kelljen átvészelniük a Magyar Nagydíj hétvégéjét.

2023. július 24. 12:30
KARÁCSONY Gergely
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

A nagyvárosi lét közösségi élet. Időnként lemondunk a kényelmünkről, esetleg rövidebb időre a nyugalmunkról is, hogy teret adjunk egy közösség számára fontos eseménynek. Ilyenek az utcabálok, a futóversenyek, köztéri koncertek. Elfogadjuk, hogy sokaknak ezek többet adnak, mint amit tőlünk esetleg elvesznek. És lehet, hogy holnap valaki más alkalmazkodik majd ahhoz, ami nekünk lesz fontos. De amikor néhány ember kényelme érdekében egy egész városnak kell feladnia a hétvégi nyugalmát, az ellenkezik minden közösség írott és íratlan szabályaival. Az elmúlt napokban Budapest lakói okkal háborodtak fel azon, hogy helikoptertaxik zúgtak a fejük felett. Amellett, hogy ezek felesleges környezeti terhelést okoznak, a százezreknek okozott zajteher sincs arányban azzal, hogy néhány kiváltságos valamivel gyorsabban jutott ki a Hungaroringre. Nem szeretném, hogy a budapestieknek a jövőben bedugott füllel kelljen átvészelniük a Magyar Nagydíj hétvégéjét, vagy bármilyen más hasonló alkalmat, ezért munkatársaimmal haladéktalanul felvesszük a kapcsolatot a szervezőkkel és az engedélyező hatóságokkal. Szívesen indítunk buszjáratokat inkább a versenypályára, ezek biztosan közösségibb közlekedést biztosítanak és meghagyják a nyugalmat a budapestieknek.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2023. július 25. 22:05
szegény budapest! ekkora faszfejet!
KBA98
2023. július 25. 17:08
Soha többet Karácsony Gergelyt! Ezek a taxisok fizettek? Mennyit? és kinek?
allen9
2023. július 25. 13:32
A kívételes eset, amikor egyet értek vele
Selamat
2023. július 25. 12:12
Az, hogy manapság már hétköznap éjjelente is versenyeznek az idióták Váci úton, esélyt sem adva az ott lakók nyugalmának, az nem bántja ezt az idiótát. De az, hogy egy évben 2 napig a formula fontosai, meg néhány gazdag helivel furikáznak reggel oda, este meg vissza a Hungaroringre, az meg bántja ezt a kibszott idiótát. - - - - - Valaki szóljon már ennek a baromnak, hogy kb 250 éjszakai versengés az messze több mint néhány óra helikopter zaj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!