Barátsággal Egri Viktornak

2023. augusztus 23. 08:44

Magyarország kilencedik a nyári olimpiák összesített örök éremtáblázatán.

2023. augusztus 23. 08:44
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Barátsággal Egri Viktornak: Magyarország kilencedik a nyári olimpiák összesített örök éremtáblázatán. Az előtte álló országok már mind rendeztek nyári olimpiát, sok mögötte álló is. (Ezt nem azért írtam, hogy érzékeltessem, mennyire indokolt volna, hogy mi is megkapjuk a rendezés jogát.) De mégis.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kötter Tamás

Facebook

Idézőjel

Hányadiknak kell lennie egy országnak bármely ranglistán, hogy kiérdemelje a rendezés jogát?

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2023. augusztus 27. 00:16
ez telitalálat lett
galancza-2
2023. augusztus 23. 20:22
Gábor! Ideje lenne hogy a Fidesz jól fizetett, fő állású újságírói, elemzői,, médiagurui teljesen nyiltan, őszintén, közérthetően leírják, elmondják az ország teljes nyilvánossága előtt hogy egrman viki és balos-ballikos patkányelvtársai (politikusok, firkászok, megmondó "emberek", "értelmiségiek",üzlet"emberek",stb.) magyargyűlölő komcsinácik, szamuelitól, károlyitól, jászitól (stb) kezdve acélon, kádáron, pufajkáson,, magyartalan balun(stb) át fletóig, botmixeres katáig, listázó marciig (stb).Gábor!A nem teljesen elhülyült balos átlagemberekkel is meg lehet értetni, ha ezek a balos-ballikos patkányok célja Magyarország és a magyarság teljes felszámolása. Legalább félmillió balos szavazóval meg lehetne érteni (nem könnyű, de meg lehet), hogy ne szavazzanak senkire, ha már a Fideszre nem akarnak. Ebben az esetben összejönne a parlamenti 3/4. Gábor! Sok minden mellett magyarázzátok el minden médiában,minden nap, hogy lakosságarányosan az első 2-ben vagyunk nyári olimipiai érmek terén
balbako_
2023. augusztus 23. 17:10
Létszámarányosan meg az első. (És 1920-ban vesztes államként nem indulhatunk, 1984-ben pedig a Szovjetunió csauszaként nem indultunk)
Obsitos Technikus
2023. augusztus 23. 14:29
Azán miért kellene barátsággal közelíteni hozzá? Nem bírom ezt az ájtatosságot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!