Gyurcsány Ferenc a krumpliosztásról szónokolt a TikTokon

2023. november 07. 11:24

A DK elnöke elmagyarázta miért nem baj az, ha a pártja oszt krumplit.

2023. november 07. 11:24

Gyurcsány Ferenc két csomag krumplival jelentkezett a legújabb videójában, ahol elmondta, hogy a krumplival nincs semmi baja, sőt ő is szereti, persze csak akkor, amikor nem fogyókúrázik.

Akkor van baj a krumplival, hogy ha választási krumpli lesz,

mert ebben az esetben valójában azért adják, hogy te függetlenül attól, hogy mit gondolsz, valahogyan cselekedjél” – fejtette ki a DK elnöke a TikTok-videóban. A Magyar Nemzet arról számolt be, hogy ez tulajdonképp egy homályos, burkolt üzenet. Ezt követően megjegyezte, hogy a DK is szokott krumplit osztani ünnepek alkalmával az éhezők számára.

A lap szerint, ha lefordítjuk Gyurcsány Ferenc körmönfont gondolatmenetét, ha ők adnak krumplit az embereknek az helyénvaló,

mert ők csak segíteni akarnak a szegényeken, ha azonban más pártok, akkor ők már gonosz,

galád módon szavazatot szeretnének vele szerezni.

A videót itt tudják megtekinteni:

@tiktokgyf Egy jó paprikás krumplit? Na itt most nem erről lesz szó! #fyp #foryou #nekedbe #gyurcsany #infotainment #politika ♬ eredeti hang - Gyurcsány Ferenc

Nyitókép: TikTok

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tara Verde
2023. november 12. 22:50
Légyszi-légyszi segíts számlát venni! Becsszó a DK-ra szavazok! (Ja, a krumplit nem szeretem, a kaviárt viszont igen, remélem vetted az adást...)
Stingary76
2023. november 12. 08:15
A fejed egy kibaszott nagy krumpli bazdmeg.. Meg nem gyenge elszólás: "hogy tudjál kaját venni, hogy tudjál SZÁMLÁT VENNI"
YouTubeRight2Laugh-Tamas
2023. november 12. 08:05
Szerintem Ferit a Klárika rendszeresen veri, megis látszik rajtuk
Palatin
2023. november 11. 20:19
A SZEMLÖHEGYI DÉMON TÖREDELMES VALLOMÁSA: "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!