„Bölcsebb lett volna, ha nem ír semmit” – VV Zsolti nekiment Ördög Nórának, amiért a műsorvezető nem ment el a tüntetésre

2024. február 20. 07:39

A műsorvezető korábban közölte, hogy távol szeretné tartani magát a politikától. VV Zsolti azonban úgy véli eddig úgy gondolta, van oka rá felnézni, „de ez most megváltozott.”

2024. február 20. 07:39
null

Az influenszer-társaival múlt hét pénteken tüntetést szervező Osváth Zsolt keményen beleszállt Ördög Nórába, amiért a műsorvezető még a megmozdulást megelőzően közölte: nem vesz részt a megmozduláson annak politikai tartalma miatt. Mint a műsorvezető fogalmazott: „Kívánom, hogy a bántalmazott gyerekek ne csupán az eszközei legyenek a politikai csatározásoknak”. A TV2 műsorvezetőjének bejegyzését a témában itt, illetve cikkünk lentebbi részében olvashatja.

Ezt is ajánljuk a témában

Aki nincs velük az ellenük van?

VV Zsolti azonban nem hagyta annyiban a dolgot. A megmozdulást követően egyik videójában többek között a műsorvezetőt is kemény kritikával illette – szúrta ki a Blikk. Mint a lap cikkébúl kiderült: a megmozdulás támogatói listája 130, többségében a balliberális világhoz kötődő hírességet gyűjtött össze, Osváth szerint azonban 

legalább ugyanennyien voltak azok, akik visszautasították a felkérést.

„Valószínűleg soha nem fogom elfelejteni azokat az üzeneteket, válaszokat, esetleg ghostingolásokat, amiket az elmúlt héten kaptam” – értékelte a balliberális influenszer, ezért úgy döntött, hogy ebbéli elkeseredettségének hangot adva videót készít azokról az emberekről, akik vagy privát üzenetben, vagy éppen a válasz elmulasztásával, de lényegében nemet mondtak a nagyszabású tüntetésre.

Ördög Nóra a következőket írta ki a közösségi oldalára a tüntetéssel kapcsolatban:

„Az elmúlt napokban több megkeresést is kaptam több irányból, hogy szólaljak fel, vállaljak szerepet a bántalmazott gyerekek ügyében. Boldog vagyok, mert azt látom, ebben a témában egységes az álláspont, s nem is lehet más: a bűnösöknek zéró tolerancia. Ugyanakkor – csakúgy, mint minden közéleti témát – ezt is mélyen átitatja a politika, amelytől eddig is és ezután is távol fogom tartani magam”.

Osváth Zsolt erre a következőképpen reagált:

Átverve éreztem magam, mert engem a Nóri meggyőzött arról, hogy a gyerekei nevelésében és a nyilvánosságban való szereplésében mennyire tudatos. Úgy gondoltam, van okom rá felnézni, de ez most megváltozott. A kiírása után teljesen másképp gondolkodom Ördög Nóráról.”

VV Zsolti hozzátette azt is, hogy szerinte „bölcsebb lett volna”, ha Ördög Nóra inkább nem írt volna ki semmit.

A Blikk teljes cikkét a témában itt olvashatja.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Voloka
2024. február 25. 14:33
Ezt a szaros ujjú buzeránst már nagyon szájba kéne lökni....egy baseball ütővel! Istenem micsoda emberek alja az ilyen aki vv... előtaggal rázza magát... Pfúj!
Nemkellnév
2024. február 22. 05:31
Ezek a médiacelebek túlértékelik magukat. Normális ember inkább minimum nem vesz tudomást róluk, amíg nem akarnak belepiszkítani a magánéletükbe.
Gasztronauta
2024. február 21. 15:05
Vigyen el az ördög!
bagoly-29
2024. február 20. 18:02 Szerkesztve
Most jött haza Thaiföldről, ahol feltehetően transzi fiúcskákat is kóstolgatott!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!