Magyar Nemzet: Bite Zsolt ügyében hallgattak az influenszerek

2024. február 15. 18:46

Akkor nem voltak fontosak a gyerekek a véleményvezéreknek.

2024. február 15. 18:46

Nem emelték fel a hangjukat, egyetlen szót sem szóltak azok a péntekre tüntetést szervező influenszerek, illetve baloldali politikusok, amikor kitört a saját diákjával homoszexuális kapcsolatba került Bite Zsolt botránya emlékeztet csütörtöki cikkében a Magyar Nemzet

A lap információi szerint a volt pedagógiai asszisztens ügyében jelenleg is zajlik az eljárás. Néhány hónappal ezelőtt házkutatást tartott a rendőrség az állítása szerint 15 éves diákjával szexuális kapcsolatot létesítő negyvenéves LMBTQ-aktivista férfi otthonában, ahonnan különböző adathordozókat, telefont és számítógépet vittek el.

Ismert a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskolában dolgozó férfi a viszonyról és több botrányos dologról a közösségi médiába feltöltött videóin számolt be. A férfi azt állította, hogy ő nem pedofil – amely mentális betegség –, hanem efebofil. Bite a videóiban azt is állította, hogy aki megpróbálja bármelyik hatóságnál feljelenteni, nem fog sikerülni, ugyanis őt olyan neves szervezetek védik, mint a Társaság a Szabadságjogokért, a Helsinki Bizottság. „Ezek a szervezet képesek akár az Európai Parlamentig is elmenni” – mondta akkor. 

Ezek után persze semmi meglepő nincs abban, hogy a Bite-botrány kirobbanása után a most pedofíliát kiáltó, K. Endre kegyelmi ügye miatt péntekre tüntetést szervező influenszerek és baloldali politikusok Pottyondy Edinától VV Zsoltig bezárólag hallgattak – írta a Magyar Nemzet. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 17. 09:05
Erőlködjetek gyerekek,hiába…ti engedtétek ki a börtönből a pedofilt fedező disznót…🫢
Palatin
2024. február 16. 12:25
Akciózhatnak, hablatyolhatnak, amit csak akarnak. Ez a szánalmas, gyurcsányista ellenzék egész egyszerüen túlságosan silány, selejtes emberi és politikai kapacitásokkal van felruházva ahhoz, hogy ök az ország számára valamilyen pozitivumot valaha is produkáljanak. GYURMÁBÒL NEM LEHET FÜGGÖHIDAT ÉPÌTENI.
Mócsing
2024. február 16. 03:38
Majd ha kegyelmet kap.
letsgobrandon-2
2024. február 15. 19:55
De hát az mindegy... azzal kell foglalkozni aki egy nem is pedofilnak elengedett 9 hónap háziőrízetet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!