Ördög Nóra elmagyarázta, miért nem szólal fel az „influenszerek tüntetésén”

2024. február 13. 16:27

„Kívánom, hogy a bántalmazott gyerekek ne csupán az eszközei legyenek a politikai csatározásoknak” – olvasható a TV2 műsorvezetőjének bejegyzésében.

2024. február 13. 16:27

Ördög Nóra is megszólalt az influenszerek által szervezett tüntetés kapcsán – íraóta meg kedden a Telex.  A portál szerint a szervezők Ördög Nórát is felkérték, hogy szólaljon fel az eseményen. A TV2 műsorvezetője legújabb Instagram-posztjában azonban elmagyarázta, hogy miért nem tesz eleget a felkérésnek, bejegyzésében a következőket írta: 

Ezt is ajánljuk a témában

„Az elmúlt napokban több megkeresést is kaptam több irányból, hogy szólaljak fel, vállaljak szerepet a bántalmazott gyerekek ügyében. Boldog vagyok, mert azt látom, ebben a témában egységes az álláspont, nem is lehet más: a bűnösöknek zéró a tolerancia. Ugyanakkor – csakúgy, mint minden közéleti témát – ezt is mélyen átitatja a politika, amelytől eddig is és ezután is távol fogom tartani magam. Fontos napokat élünk, és kívánom, hogy a bántalmazott gyerekek ne csupán az eszközei legyenek a politikai csatározásoknak. Én mindenek felett velük, mellettük vagyok” – olvasható a posztban.

Nyitókép: Instagram

 

 

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 16. 18:27
Nórikát a NER-tévé eteti…mit vártatok…🤮
laurahann
2024. február 14. 11:56
Vajon mi történt ördög? Eddig pofád befogtad, amikor is egyetlen gyermekvedelmi törvényt sem szavaztak meg a főnökeid??!! Eddig ok volt a kibaszott prájd, a meseorszag, a faszos nénik... Mi változott, h hirtelen meg kellett szólalnod, te nyomorult??!!!
kir2vik
2024. február 14. 08:43
Ha a moslék nem értené, Ördög Nóra KIBÚJT.
kir2vik
2024. február 14. 08:39
Elegáns.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!