Magyar Péter, a baloldal bántalmazó Messiása

2024. március 28. 06:08

Gulyás Marxi, a telexes Pumukli, a 444 meg egyebek egyáltalán felfogják, hogy kinek is nyitottak ajtót?

2024. március 28. 06:08
HZ1_7335 Magyar Péter
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Pesti Srácok

Nyitókép: Magyar Nemzet/Havran Zoltán

„És akkor fel kell tennünk a kérdést: hol tart ma a baloldal? Mit tett velük 14 évnyi pofára esés, megkeseredettség, folyamatos lúzerkedés, veszítés? Mert ne legyen kétségünk: itt nem Magyar Péter az, akit személyiségénél, karakterénél fogva kiemeltek a többiek közül. Nehéz is volna ilyet tenni, mert ilyesmikkel nem bír a nőbántalmazó. Itt egészen egyszerűen így teszik fel a kérdést: Orbán és nem Orbán. És aki nem Orbán, az teljesen mindegy, mit tett, mit tervez, mit lehet neki felróni, ganz egal. Mindent és annak az ellenkezőjét is elfogadják neki. 

Gondolják el pár pillanatra, hogy ezek a magyarországi balosok tényleg ennyire mélyen vannak, tényleg ennyire nem számít nekik semmi sem, amiről legalábbis azt feltételezhetik, hogy a nemzeti oldalnak kárt tehetnek.

Magyar Péter esetében teljesen nyilvánvaló, hogy azon túl, hogy nőbántalmazó, egy csalódott, zsarolásba menekülő ember. Egész életében semmi mást sem tett, csak gazdatesteken élősködött, majd amikor nyilvánvalóvá lett, hogy ez már nem mehet a továbbiakban, átváltott forradalmárrá és onnantól fogva mindenki ismeri a sztorit. Az, hogy ez az ocsmány cucc a balosoknak így is elfogadható, csak annak köszönhető, amiről az előbb beszéltem.

De arról azért még ejtsünk pár szót, hogy Gulyás Marxi, a telexes Pumukli, a 444 meg egyebek egyáltalán felfogják, hogy kinek is nyitottak ajtót? A szomorú az, hogy természetesen igen. És ahogy az előbb is mondtam, magasról szarnak rá, hogy milyen erkölcsi nulláknak alapoznak meg országos hírnevet. Ők nem azért kapják a zsoldot, hogy ilyenekkel számot vessenek. Kizárólag csak azért, hogy a felfordulást szállítsák.

Ám azért van nekik egy rossz hírem. Ami nekünk azért kifejezetten jó. Mi nem felejtünk. Sem Magyar Péter alávaló, ocsmány gaztetteit, sem azokat, amiket a dollárbalos sajtó a megbízási díjért tett. Sőt, azt sem, ahogy a dollárcelebek, mint Nagy Ervin, kiálltak egy ilyen morális nulla mellett. Mert ezzel végzetesen, mindannyian lenullázódtatok. És biztosra vehetitek, hogy a mi emlékezetünk bírja a hosszasabb időszakot is. Ráadásul ez nem is lesz igazán temérdek idő. Mint ezerszer eddig, most is oldalt választottak ezek az entitások, de még soha nem tettek ennyire rossz lóra.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. március 28. 22:16
Illieral 2024. március 28. 09:06 Nagyon sajnáljuk Vargát, Magyar egy fasz. De akkor most tegyük fel újra a kérdést, rendben van, hogy Rogán (a te főnököd buzi Trombi), bejárkál az ügyészségre?" hát ez amolyan Csuhajkérdés. Sunyin sugall valamit, aztán mögé tesz egy kérdőjelet, ja én csak kérdeztem... silány...
alexandrosz-2
2024. március 28. 20:54
Ha volt bantalmazás, miért tűrte: - egy jogvégzett miniszter, - a szemelyi védelmét ellátók, - a nemzetvédelmi szolgálatok, - a rokonok, - a barátai, munkatársai? Nem volt bántalmazás? Varga egy tehetetlen, hazudozó ócska kvótaribanc. A volt férje egy patkány, akinek a patkánylàny 3 kispatkányt ellett. Most komolyan, ezek után màr ki a faxomat érdekel 2 bukott zsidesz szektás ármánykodása, göbbels tóni hangszerelésében? A blikk szennylap ehhez képest egy tudományos értekezés.
EX_Terminator
2024. március 28. 19:33
Érdekli őket? Pontosan ez folyik tőlünk nyugatra, és pontosan a hozzá hasonlók gyalázták ilyenné a világot. Pontosan ilyenek ezek is, csak nem ennyire nyilvánvalóan.
orokkuruc-2
2024. március 28. 09:51
tényleg ne tudom eldönteni, hogy a gyurcsótányék, vagy Viktorék rugóztatják a médiát ezen a történeten. Szerintetek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!