Sztárvendégek, viták és fiatalság – Rekordokat döntött az idei MCC Feszt

2023. augusztus 03. 10:29

Íme Magyarország első számú szabadegyetemének és fesztiváljának mérlege: 250 előadó, 120-nál is több szakmai program, mintegy 50 zenei esemény és 100 kiállító. Beszámolónk az MCC Fesztről.

2023. augusztus 03. 10:29
null
Kacsoh Dániel
Kacsoh Dániel

„Gyorsan Magyarország első számú szabadegyeteme és a tehetség megünnepléséről szóló fesztiválja lett az MCC Feszt, amire különösen büszkék vagyunk” – nyilatkozta múlt heti lapszámunkban Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumi elnöke. Az azóta lezajló esemény még inkább igazolta e mondatokat. 250 előadó, 120-nál is több szakmai program, mintegy 50 zenei esemény és 100 kiállító az Edu sétányon. Az MCC Feszten idén 47 ezer látogató volt – összegeztek a július 27. és 29. között harmadik alkalommal megtartott rendezvény szervezői.

Idén a korábbiaknál is több vita volt az MCC Feszten”

Az esték a koncertekről és a buliról szóltak, ám napközben a közéleti előadások, beszélgetések és viták vitték a prímet – ezekről online felületünkön részletesen beszámoltunk, így most a teljesség igénye nélkül következik néhány fontosabb momentum.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2023. augusztus 03. 18:14
Ne erőlködj, dani. Ez csak egy pártrendezvény közpénzből, sok kis megélhetési cipollával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!