Mégis nézők előtt rendezhetik meg a budapesti Szuperkupát

2020. augusztus 19. 17:15

Nézők előtt rendezhetik szeptember 24-én a labdarúgó európai Szuperkupa-mérkőzést a budapesti Puskás Arénában.

2020. augusztus 19. 17:15
null

Nézők előtt rendezhetik szeptember 24-én a labdarúgó európai Szuperkupa-mérkőzést a budapesti Puskás Arénában – jelentette be szerdán a magyar szövetség (MLSZ). Az MLSZ közösségi oldalának beszámolója szerint az európai szövetség (UEFA) az elmúlt hónapok zárt kapus nemzetközi mérkőzései után a Szuperkupa-meccsen tesztelheti azt a rendszert, amelyben korlátozott számban újra beengedhetők szurkolók a válogatottak és klubcsapatok nemzetközi mérkőzéseire.

A Sky Sports Italia értesülése szerint a stadion kapacitásának harminc százalékát lehet majd kihasználni, így körülbelül 20 ezren lehetnek a lelátókon. A Szuperkupa-mérkőzésen a Bajnokok Ligája és az Európa-liga győztese találkozik egymással.

Fotó: MTI/ Mónus Márton

(MTI)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
turáni sólyom
2020. augusztus 20. 07:57
Helyes döntés! Ezzel is bizonyítanánk a világnak, hogy a járvány elleni védekezésünk a legmagasabb szinten folyt. Ellentétben a nyugati liberális országok felelőtlenségével. Csak Budapesten lehet egy ilyen rendezvény. Lám-lám, mondják majd a liberális médiától meghülyített európaiak...... "A magyar név újra szép lesz..."
Django
2020. augusztus 19. 19:48
szerintem az őrültség, miért kell kockáztatni a járvány berobbanását? semmilyen sport vagy kulturális esemény nem ér annyit.
gyaloggos
2020. augusztus 19. 19:15
KIEMELT! MIELŐTT liberálbalfaszék zörögni kezdenének! EZ az UEFA döntése ! NAHÁT nahát és hm....?
gyaloggos
2020. augusztus 19. 19:13
ÉSZSZERŰ döntésnek tűnik ma! 30 %-os kihasználtságnál nem látszik kockázatosnak, persze nem tudjuk ma még, miképpen alakul a helyzet szeptemberig!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!