Orosz Pál: Több kreativitást vártam a svédektől

2020. augusztus 20. 19:28

„Óriási megkönnyebbülés, hogy túljutottunk az első feladaton és külön öröm, hogy a folytatásban a Celtickel találkozunk” – utalt Orosz Pál a jövő szerdai, 51-szeres skót bajnokkal szembeni glasgow-i ütközetre.

2020. augusztus 20. 19:28
null

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója több kreativitást várt a Djurgarden együttesétől, amelyet a Ferencváros szerda este 2-0-ra legyőzött a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában. A sportvezető csütörtökön az M1 aktuális csatornán azt mondta, ennek ellenére nem volt könnyű az összecsapás, de azok után, hogy a riválisnál kifejezetten örültek, hogy az FTC-t kapták a soroláson, azt gondolta, nagyobb játékerőt képvisel a svéd bajnok.

„Óriási megkönnyebbülés, hogy túljutottunk az első feladaton és külön öröm, hogy a folytatásban a Celtickel találkozunk” – utalt Orosz Pál a jövő szerdai, 51-szeres skót bajnokkal szembeni glasgow-i ütközetre. Meglátása szerint az, hogy a továbbjutás egy mérkőzésen dől el, a gyengébb csapatnak kedvezhet, és az is a Ferencvárost segíti, hogy a zárt kapus rendezés miatt nem lesz 60 ezer hazai fanatikus a Celtic Parkban.

Elmondta, kedden utaznak Skóciába, ahol este a mérkőzés helyszínén edzenek, az összecsapás után pedig egyből utaznak haza. „A Fradinál az európai szövetség protokolljától függetlenül is hetente kétszer végzünk mindenkin koronavírustesztet, és ez bár nem kellemes, már-már a mindennapi rutin részévé vált” – jelentette ki Orosz Pál, hozzátéve, mivel Skócia jelenleg sárga besorolású országnak számít, a hazaérkezést követően ismét azonnal tesztelnek mindenkit, kétszer is.

Az esetleges újabb erősítésekkel kapcsolatban úgy fogalmazott, „tervezni nem tervezik”, de a játékoskeret kialakítása soha nem lezárt folyamat, és ha lesz jó lehetőségük akár eladói, akár vevői oldalon, azzal élni fognak. „Úgy látom, egyben van a keret, jól sikerültek az igazolásaink, most csak a következő meccsre koncentrálunk” – tette hozzá. A Ferencváros legközelebb jövő szerdán lép pályára, ugyanis a szombati, Diósgyőr elleni NB I-es összecsapását elhalasztotta a magyar szövetség.

(MTI)

Címlapképen: A ferencvárosi Myrto Uzuni (j) és Jesper Nyholm, a svéd Djurgarden játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 1. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Djurgarden mérkőzésen a Groupama Arénában 2020. augusztus 19-én.
A Ferencváros 2-0-ra győzött. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2020. augusztus 21. 00:10
Kár, hogy a koronavírus miatt zártkapus és egymeccses. A Fradi-Celticre akár 50,000 néző is kijött volna a Puskásba.
samual
2020. augusztus 20. 23:49
akinek nem tetszik a foci az ne nézze, nem kötelező
samual
2020. augusztus 20. 23:48
Hajrá F T C ! most nem kell magyarázkodni, győztünk és kész! van jó nigger és van migráncs, aki nálunk van és amíg nálunk van az jó nigger, dolfinak is volt jó zsidó, jó arab stb, hánynom kell amikor libsik kérik számon a következetességet
Rodolfo
2020. augusztus 20. 22:28
"Több kreativitást vártam a svédektől" Majd a Celtic-tol tanulhatnak. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!